Oana Roman, primele declarații după înmormântarea mamei sale! ”Fără voi aș fi fost acum singură pe lume”

Oana Roman trece prin momente de cumpănă, după ce mama sa, Mioara Roman, a murit la vârsta de 83 de ani. Luni, vedeta a condus-o pe ultimul drum pe cea care i-a dat viață, iar durerea despărțirii a copleșit-o. Cu toate acestea, fiica lui Petre Roman nu i-a ignorat pe cei care i-au fost alaturi, iar marți a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

27 feb. 2024, 16:40
Oana Roman, primele declarații după înmormântarea mamei sale! ”Fără voi aș fi fost acum singură pe lume”
Oana Roman, primele declarații după înmormântarea mamei sale!

Oana Roman, primele declarații după înmormântarea mamei sale! Oana Roman le-a mulțumit tuturor prietenilor, apropiaților, dar și necunoscuților, care au venit să o susțină și să își ia rămas bun de la Mioara Roman.

Citește și Mioara Roman, înmormântată la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Oana Roman nu s-a dezlipit de sicriul cu trupul neînsuflețit al mamei sale

Oana Roman, primele declarații după înmormântarea mamei sale!

”Mulţumesc pentru toate mesajele, pentru toată susţinerea, pentru toate gândurile pt mama, pentru tot ajutorul moral.

Mulţumesc celor care au venit sa își ia rămas bun de la mama.

Mulţumesc rudelor care au fost lângă noi si langa mama.

Mulţumesc pentru ca am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea.

Mulţumesc Gabriela pentru tot și pentru profesionalismul tău desăvârşit

Mulţumesc Familiei Pascu în integralitatea ei. Fără voi as fi fost acum singura pe lume

Mulţumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi au trimis gânduri

Mulţumesc Părintelui Caramizaru, părintelui Gheorghe şi tuturor celor 8 preoti care au oficiat cea mai frumoasa şi emoţionantă slujba pentru mama.

Mulţumesc MAMA pentru ca îmi dai putere, îmi trimiţi mesaje şi simt linişte, pace și iubire. O sa vorbim aici când o să simt ca pot fi din nou cu voi”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Mioara Roman a încetat din viață în noaptea de 23 februarie 2024, în urma unui stop cardio-respirator, la azilul în care și-a petrecut ultimii ani din viața.

Fosta soție a lui Petre Roman a fost condusă pe ultimul drum luni și  a avut parte de funeralii fastuoase, în acord cu personalitatea ei remarcabilă. Mama Oanei Roman își doarme somnul de veci într-un sicriu alb, iar la înmormântare ea a fost înconjurată de un munte de flori albe pe care fiica sa cea mică le-a comandat special pentru ea.

De asemenea, fiicele sale i-au pregătit o colivă cu foiță de aur care simbolizează lacrimile fetelor; pe colivă sunt puse mai multe perle din zahăr alb învelite în foiță din aur pentru că Mioarei Roman îi plăceau foarte mult perlele.

Citește și Înmormântare impresionantă pentru Mioara Roman. Patru preoți, flori albe și limuzină de lux. Oana Roman vrea ca mama ei să fie și machiată