Cât a plătit Adela Popescu pentru o masă de cinci persoane în Thailanda. „Şi pe mine m-a surprins, deşi știam că e ieftin!”

Adela Popescu a petrecut sărbătorile de iarnă în Thailanda. alături de soţul ei, Radu Vâlcan, care filma un nou sezon din "Insula Iubirii", şi de cei trei copii ai lor. Cei cinci s-au bucurat de soare, de nisipul fierbinte, de preparatele specifice, s-au relaxat și odihnit.

12 ian. 2023, 09:17
Cât a plătit Adela Popescu pentru o masă de cinci persoane în Thailanda. „Şi pe mine m-a surprins, deşi știam că e ieftin!”
Cât a plătit Adela Popescu pentru o masă de cinci persoane în Thailanda. "Şi pe mine m-a surprins, deşi știam că e ieftin!"

Cât a plătit Adela Popescu pentru o masă de cinci persoane în Thailanda. Vedeta de la Pro TV a dezvăluit că s-a simţit foarte bine în vacanţă şi a precizat că prețurile pentru un asemenea sejur nu sunt unele prea mari. Costul cel mai ridicat îl au biletele de avion, în timp ce cazarea și mâncarea sunt ieftine. De exemplu, pentru o masă de cinci persoane, la care nu s-a făcut economie, Aela a scos din buzunar mai puțin de 100 de lei.

Citeşte şi: Replici dure între Bianca Drăguşanu şi Anisia Gafton. Motivul pentru care cele două vedete s-au certat în direct la TV

„O masă pentru cinci oameni, până într-un milion (n.r. – lei vechi), și pe mine m-a surprins, știam că e ieftin, dar am zis că o să fiu dezamăgită de data asta… și nu am fost. Extraordinar de bun (n.r. – tom yum), cu cocos, cu sos… Este ceva verde, ca o salată, dar cu un sos de stridii. Îmi pare rău ca ne-am luat cazările de acasă, pentru că dacă o iei la pas găsești locuri superbe – am închiriat o cameră, în ultima zi, cu 50 de euro. Ieșeai din casă, direct pe plajă”, a declarat Adela Popescu la „Vorbeşte lumea„.

Citeşte şi: Florin Salam i-a botezat nepoata lui Bercea Mondial. Regele manelelor a făcut show printre interlopi VIDEO

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au descurcat de minune şi cu cei trei copii. „Deosebit de greu, dar foarte frumos. Am știut că acolo ne ducem împreună cu copiii și ne-am luat cazare în funcție de nevoi. Când mergi cu ei, îți trebuie un hotel, fie pe o plajă întinsă, intr-un bungalow sau pe o pajiște întinsă. Am mers să facem Crăciunul la terasa. Toată lumea elegantă, doamnele gătite, un eveniment cu momente artistice. Am luat un pahar de șampanie și în timp ce vorbeam cu soțul meu, întoarcem capul și când ne uitam pe scenă, copiii erau pe scenă și prezentau ei un moment artistic. Oamenii mureau de râs, numai tâmpenii au făcut. Unul alerga altul se făcea că îi dă în cap, se făceau că au leșinat. A doua zi veneau oamenii la ei și le spuneau că au fost super tari, că momentul lor a fost cel mai bun din seara aia”, a mai spus Adela Popescu.