Florin Salam i-a botezat nepoata lui Bercea Mondial. Regele manelelor a făcut show printre interlopi VIDEO

Petrecere de pomină la Drăgăneşti-Olt, acolo unde celebrul interlop Bercea Mondial, pe numele său real Sandu Anghel, şi-a botezat nepoata. Florin Salam, care a fost naş de botez alături de partenera sa, Roxana Dobre, a întreţinut atmosfera.

12 ian. 2023, 08:53
Florin Salam i-a botezat nepoata lui Bercea Mondial. Regele manelelor a făcut show printre interlopi VIDEO
Florin Salam i-a botezat nepoata lui Bercea Mondial. Regele manelelor a făcut show printre interlopi

Florin Salam i-a botezat nepoata lui Bercea Mondial. Manelistul şi soția sa au fost primiți la eveniment cu aplauze și îmbrățișări. Îmbrăcați elegant și extrem de fericiți, Florin Salam şi Roxana Dobre s-au fotografiat alături de Patronaș, Băsică, Samir și Procuror, fiii lui Bercea Mondial.

Citeşte şi: Gestul emoționant făcut de Florin Salam. Manelistul i-a cântat unui băiețel de 12 ani aflat pe patul de moarte: „Visa să-l audă cântând la aniversarea lui”

Bercea Mondial și Florin Salam au o relație foarte strânsă și nu este prima oară când „Regele manelelor” apare alături de interlop. De pildă, în anul 2014, când bărbatul a fost eliberat condiționat, și-a dorit să dea o super-petrecere, iar Florin Salam a fost cel care a cântat la eveniment.

Citeşte şi: Florin Salam, foc şi pară pe Betty, după un meci pe care tânăra l-a avut pe TikTok cu Costeluş de la Clejani. S-a lăsat cu injurii grave la adresa familiei lui Salam: „Fiica mea uită uneori cine e ta-su. La valoarea mea, ea n-ar avea ce să caute pe TikTok”