Cât a plătit Simonei Halep pe rochia de mireasă purtată la petrecere. Sportiva a avut două ţinute

Cât a plătit Simonei Halep pe rochia de mireasă purtată la petrecere. Sportiva a ales două ţinute superbe pentru ziua în care i-a spus DA lui Toni Iuruc, mai exact 15 septembrie, pentru care a plătit câteva mii de euro.

17 sept. 2021, 09:45
Cât a plătit Simonei Halep pe rochia de mireasă purtată la petrecere. Sportiva a avut două ţinute

Cât a plătit Simonei Halep pe rochia de mireasă purtată la petrecere. Pentru cununia civilă, a ales o rochie de culoare nude, de la Dior, din colecția Cruise 2021, care a costat în câteva mii de euro.

Maria Grazia Chiuri, directorul creativ al Dior, a prezentat colecția Maisons Cruise 2021 la Piazza del Duomo din Lecce, în regiunea Puglia din Italia, în vara anului trecut.

Citeşte şi: Simona Halep, mai fericită ca niciodată! Imagini de colecție de la cununia cu Toni Iuruc FOTO

Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul.

Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cât a plătit Simonei Halep pe rochia de mireasă

La petrecerea de seară, Simona Halep a schimbat ținuta și a optat pentru o rochie albă, lungă și decoltată, cu o fundă neagră și lungă. Potrivit unica.ro, celebrul designer Oscar de la Renta a realizat această rochie, fabricată din lycra și mătase, care se vinde la prețul de 6.359 euro, după cum menționează farfetch.com.

La ora 02.00, cei doi au ieșit din Fratelli, clubul unde au petrecut cu ocazia nunții lor și, de mână, s-au îndreptat spre mașină. Doar că, în drum, cei doi au decis să vorbească cu jurnaliștii, puțini la număr, care mai erau în fața clubului.

Mulțumim frumos pentru toate urările dumneavoastră. O seară plăcută! E ora 02.00, din păcate, petrecerea s-a terminat”, a spus Toni Iuruc la care, îndreptându-se spre mașină, Simona Halep a adăugat și ea: ”O seară plăcută!”.

Zeci de persoane publice au venit să fie alături de miri în ziua nunții, printre invitați s-au aflat și Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Ilie și Ioana Năstase, dar și Florin Răducioiu.