Cât a plătit un turist pentru o felie de lămâie la Costineşti. „Ruşine, România, de aia pleacă lumea!” VIDEO

Un turist român care s-a oprit la un restaurant din Costinești la revenirea din Bulgaria a avut parte de o experineţă incredibilî în momentul în care a trebuit să achite nota de plată.

28 iul. 2023, 08:37
Cât a plătit un turist pentru o felie de lămâie la Costineşti. „Ruşine, România, de aia pleacă lumea!” VIDEO
Cât a plătit un turist pentru o felie de lămâie la Costineşti. "Ruşine, România, de aia pleacă lumea!"

Cât a plătit un turist pentru o felie de lămâie la Costineşti. Bărbatul a plătit 257 de lei pentru o masă, dintre care 16 lei a fost o porţie mică de cartofi, iar pentru un mic a achitat 8 lei. Ceea ce l-a şocat însă a fost faptul că a trebuit să plătească şi feliile de lămâie din paharale cu apă!

Citeşte şi: Cât costă o porție de mămăliguță în Eforie Nord. Șocul trăit de o turistă atunci când a văzut nota de plată

„Se întreabă lumea de ce litoralul românesc este gol sau de ce pleacă lumea în alte țări în sezonul estival. Haideți să vă arăt ce am pățit în Costinești. Venind din Bulgaria, am zis să mă opresc un pic și pe la noi, pe litoralul românesc, să văd despre ce e vorba. Am ajuns la un restaurant La Bunica, sau ceva de genul ăsta, și am zis să mâncăm și să bem ceva. Uitați și voi prețuri! Cartofi prăjiți, 16 lei, porția mică de la Mc Donalds e destul de mare pe lângă ce am primit. Dar uitați aici ce n-am putut să înțeleg, felie lămâie, 3 X 1,5 lei. Un leu cincizeci, o jumătate de felie de lămâie! Mici, 8 lei bucata, enorm, pentru că erau niște mici mai mult decât mici. Total 257 de lei, adică e exorbitant. De aia pleacă lumea, să ceri tu un leu cincizeci pe jumătate de felie de lămâie. Rușine, România!”, este mesajul postat de turist.

Citeşte şi: Fericit și cu portofelul plin, în Eforie Nord. Cât te costă să savurezi o bere rece pe plaja perlei litoralului românesc

@florianduhan♬ sunet original – Florian Duhan