Fericit și cu portofelul plin, în Eforie Nord. Cât te costă să savurezi o bere rece pe plaja perlei litoralului românesc

În plin sezon estival, prețurile au explodat pe litoralul românesc, dar nu și în Eforie Nord. Iată cât costă un pahar de bere aici.

12 iul. 2023, 18:16
Fericit și cu portofelul plin, în Eforie Nord. Cât te costă să savurezi o bere rece pe plaja perlei litoralului românesc
Cât costă o bere la Eforie Nord

Prețurile de pe litoralul românesc au explodat în plin sezon estival. Cu toate astea, turiștii pot alege stațiunea Eforie Nord, unde prețurile nu au luat-o razna, pentru moment. Cei care vor să se bucure de o bere rece trebuie să scoată o sumă destul de mică din buzunar.

Pentru o noapte de cazare la o unitate de trei stele, românii trebuie să pltească în jur de 260 de lei, iar la patru stele turiștii scot din buzunar aproximativ 600 de lei, un preț destul de mare, având în vedere că până la 1 iulie prețul era de 500 de lei.

Citește și: Prețuri pentru toate buzunarele pe litoralul românesc. Cât costă o ciorbă de burtă la împinge tava, în Eforie Nord

Nici la capitolul mâncare și băutură lucrurile nu sunt prea roz, un cocktail pe plajă costând între 26,5 și 30,5 lei. O masă pentru o singură persoană ajunge la suma de aproximativ 55 de lei, o porție de hamsii cu mujdei de usturoi costă 25 de lei, o pizza 45 de leo, iar un burger 20 de lei.

Totuși, chiar dacă prețurile sunt piperate cam peste tot, există și locuri în care acestea au rămas accesibile pentru români.

De exemplu, în Eforie Nord, un pahar de bere pe plajă costă numai 5 – 6 lei, în funcție de sortiment, iar în alte locuri o bere pe plajă poate costa și 15 lei.

Citește și: Bătaie de joc pe litoralul românesc! Cât a putut să plătească un turist pe o porție de cartofi prăjiți în Eforie Nord

Salarii decente în Eforie Nord

În zilele noastre, e din ce în ce mai greu să ai o meserie care să-ți permită un trai decent, asta și din cauza prețurilor care au crescut enorm în această perioadă. Totuși, o persoană care este dispusă să muncească într-un hotel poate primi un salariu care să asigure un salariu destul de bun.