Scandalos! Cât au ajuns să coste un tricou şi o pereche de şosete Balenciaga X Adidas. A doua ediţie lansată este aproape epuizată! FOTO

Două dintre cele mai renumite firme de articole vestimentare şi de încălţăminte, Balenciaga şi Adidas, au decis să colaboreze pentru câteva ediţii speciale de produse, iar acum au dat lovitura.

03 nov. 2022, 12:26

Cât au ajuns să coste un tricou şi o pereche de şosete Balenciaga X Adidas. Joi s-a lansat a doua ediţie a produselor Balenciaga X Adidas, care se apropie, la fel ca şi prima, de a fi vândută în totalitate scrie Vogue. Prima lansare a avut loc la Bursa de Valori din New York, iar a doua ediţie o are ca personaj principal pe celebra Bella Hadid, care poartă mai multe articole de îmbrăcăminte, inclusiv tricouri oversized, şi de încălţăminte create de cele două branduri celebre.

Citeşte şi: Ea este cea mai bogată tânără din România! Are 26 de ani, Bentley Continental, Hermes și o avere de sute de milioane de euro! Alexandra face furori prin București cu banii lui tati!

Alte vedete implicate în campanie sunt Isabelle Huppert, Han So Hee, Jermell Charlo, BCW și Khadim Sock, asta după ce, luna trecută, la Paris, la prima lansare, Balenciaga X Adidas au defilat cu  Emily Ratajkowski, Doja Cat și Alton Mason.

Citeşte şi: Gabi Bădălău şi-a luat două maşini de lux. L-au costat 600.000 de euro, banii jos! FOTO

„O colaborare între Balenciaga și Adidas recontextualizează elemente de îmbrăcăminte sport care au făcut parte din limbajul creativ al Balenciaga”, a transmis Balenciaga despre colaborarea sa cu Adidas. Preţurile sunt şi ele pe măsură: o pereche de adidaşi costă aproape 5.000 de lei, un tricou poate fi sumpărat cu cel puţin 4.000 de lei, iar o perecehe de şosete are preţul de 900 de lei (lista aici).