Ea este cea mai bogată tânără din România! Are 26 de ani, Bentley Continental, Hermes și o avere de sute de milioane de euro! Alexandra face furori prin București cu banii lui tati!

La doar 26 de ani are o avere colosală. Alexandra conduce un Bentley Continental, în ediție limitată, de 200.000 de euro, are genți de mii sau zeci de mii de euro fiecare și o avere de sute de milioane de euro.

03 nov. 2022, 11:20
Ea este cea mai bogată tânără din România! Are 26 de ani, Bentley Continental, Hermes și o avere de sute de milioane de euro! Alexandra face furori prin București cu banii lui tati!

Alexandra Becali întoarce priviri oriunde s-ar duce. Deși e o prezență discretă când vine vorba de vestimentație și nu încearcă să iasă în evidență în vreun fel, cunoscătorii observă din start că poartă haine și accesorii de brand, geantă de zeci de mii de euro.

Alexandra Becali a fost surprinsă recent de paparazzi Mediaflux (mai multe fotografii puteți găsi aici) în zona ei preferată din București, Beller, unde își petrece diminețile destul de des. Tânăra a coborât din bolidul său de 200.000 de euro, un Bentley ediție limitată pe care l-a primit cadou de la tatăl ei cu un a în urmă. Cu telefonul la ureche, îmbrăcată în nuanțe deschise la culoare și cu o geantă Hermes de zeci de mii de euro, Alexandra a mers să-și cumpere cafea din locul ei preferat, iar apoi a plecat spre șantier fiindcă supraveghează cu atenție construcția imobilului de lux pe care îl are în lucru.

Nu se dă înapoi deloc atunci când vine vorba de afaceri. Alexandra Becali are planuri mărețe. În momentul de față construiește blocuri întregi cu apartamente de lux în zona de Nord a Bucureștiului. Apartamentele vor fi dotate cu piscină și cu toate cele necesare, asigurând tot confortul celor care și le vor permite. Primele blocuri ar urma să fie locuibile din luna septembrie a anului 2023.

Două dintre fetele lui Gigi Becali fac o mulțime de bani din imobiliare. După ce au primit de la tatăl lor un imperiu mobiliar în zona Pipera, atât Alexandra (26 de ani), cât și Teodora (27 de ani) lucrează cu încredere și pricepere la planul lor. Teodora Becali are 98 de apartamente în nordul Capitalei, iar prețul lor e de 89.000 de euro, cu TVA inclus, cele cu două camere, și 112.000 cu TVA inclus, cele cu trei camere. Terenul de trei hectare e fost primit de Teodora ca dar de nuntă din partea tatălui său.

Latifundarul a spus în repetate rânduri că le face toate poftele fiicelor sale și chiar le va lăsa o moștenire colosală. „Eu o să le las 20 la fiecare, de 4 ori mai mult de cât a lăsat Bill Gates. Eu dau la fiecare fată 20, fac bine și restul iau cu mine. Eu las 20 de milioane la fiecare”, a afirmat omul de afaceri.

Averea familiei Becali

Familia Becali administrează afaceri care s-ar ridica la aproape jumătate de miliard de euro în imobiliare, turism și fotbal, conform clasamentelor realizate de presa de specialitate. Patronul lui FCSB este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, dar sunt tot mai multe vești că ar putea fi chiar în TOP 3.

Alin Stoica, unul dintre foștii jucători ai FCSB, a spus într-un interviu că Becali ar putea avea între 2 și 3 miliaqrde de euro, în condițiile care Țiriac are 1,4 miliarde de euro, potrivit Forbes.

În decembrie 2021, Gigi Becali ocupa locul 14 în Top 300 Capital, cu o avere estimată a fi cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro.