Cât au costat pantofii pe care Gina Pistol i-a purtat la nuntă. Prezentatoarea nu s-a uitat la bani

Cât au costat pantofii pe care Gina Pistol i-a purtat la nuntă. Prezentatoarea şi Smiley şi-au unit destinele sâmbătă, 27 ani, atât civil, cât şi religios. Cei doi au petrecut până în zori la Palatul Snagov, alături de familie, prieteni şi colegi.

28 mai 2023, 12:17
Cât au costat pantofii pe care Gina Pistol i-a purtat la nuntă. Prezentatoarea nu s-a uitat la bani
Cât au costat pantofii pe care Gina Pistol i-a purtat la nuntă

Cât au costat pantofii pe care Gina Pistol i-a purtat la nuntă. Nunta a fost un eveniment aşteptat de ambii parteneri care s-au pregătit ca la carte. Evident, prezentatoarea de la Chefi la cuţite a strălucit în ziua cea mare şi a ales să poarte accesorii și pantofi de la branduri de lux pe care a cheltuit o mică avere.

Citeşte şi: Gina Pistol a făcut furori cu cea de-a doua rochie de mireasă. Prezentatoarea a purtat o ţinută demnă de covorul roşu

Cât au costat pantofii pe care Gina Pistol i-a purtat la nuntă

Înainte de marele eveniment, Gina Pistol le-a arătat fanilor bijuteriile și pantofii de mireasă pe care le-a ales pentru ziua cea mare. Astfel, s-a aflat că blondina nu s-a uitat la bani şi s-a orientat către casa de modă Jimmy Choo. Pe site-ul oficial al brandului, o pereche de sandale ca cele cu care Gina a fost încălţată costă 1595 de euro, un preț pe care nu oricine şi l-ar putea permite.

De-a lungul timpului, Gina Pistol a învăţat că detaliile fac diferenţa, astfel a ales să poarte la gât un lănțișor discret din aur, cu o piatră preţioasă. În ceea ce priveşte cerceii, soţia lui Smiley dezvăluia că îşi doreşte să îi lase moștenire fiicei sale, Josephine.

Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț.

Mă duc să-l iau mâine dimineață. Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză”, a spus Gina Pistol cu câteva zile înainte de nuntă.