Cum a apărut Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Prezentatoarea a atras toate privirile cu ţinuta ei

Cum a apărut Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Cei doi prezentatori se iubesc de şase ani şi au împreună o fetiţă, iar astăzi, 27 mai, au devenit soţ şi soţie. Se anunţă o petrecere de pomină la Snagov, acolo unde familia şi apropiaţii celor doi se vor distra până în zori.

27 mai 2023, 18:38
Cum a apărut Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Prezentatoarea a atras toate privirile cu ţinuta ei
Cum a apărut Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Cum a apărut Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Dacă mirii au impresionat prin ţinute simple şi elegante pentru cununia civilă, invitații nu aveau cum să fie mai prejos. Printre ei se numără şi Andreea Esca, care a arătat fanilor ce ţinută a purtat la Starea Civilă.

Citeşte şi: Gina Pistol și Smiley fac nuntă într-un decor de poveste. Ce ținute au ales cei doi pentru marele eveniment

Cum a apărut Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Ştirista a ales o rochie albastră, cu motive florale, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale în aceeași nuanță de albastru electrizant și o umbrelă transparentă, care nu doar că a aparat-o de ploaie, ci i-a oferit și un aer chic.

Bineînţeles, Andreea Esca a atras toate privirile, iar în mediul online a primit mii de like-uri şi sute de comentarii. „O sambata cu prieteni dragi!„, este mesajul scris de jurnalistă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Gina Pistol, primul mesaj după ce s-a căsătorit cu Smiley

După cununiile care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri își așteaptă invitații la restaurant, o sera aflată la liziera Pădurii Snagov, pentru o petrecere în natură, cu muzică live, dans, flori albe, meniuri pentru toate gusturile și multă veselie.

Recent, fosta prezentatoare de la Antena 1 a postat pe reţelele sociale imagini cu locaţia de vis unde are loc petrecerea de nuntă, dar şi un mesaj emoţionant, fiind primul în calitate de soţia lui Smiley.

A fost odata ca niciodata un loc frumos, ca-n povesti, plin de lumina, copaci, flori albe si mere verzi, de oameni dragi, multi si buni si de multa veselie. Aici EU si TU sarbatorim ca am devenit NOI. Te iubesc, Smiley!”, este mesajul scris de Gina Pistol, pe Facebook.