Cât au crescut copiii lui Peter Andre şi Katie Price şi ce bine le seamănă

Vedeta australiană care a cucerit în anii '90 cu one time hit-ul "Mysterious Girl" și-a făcut un renume destul de mare în lumea show-urilor de televiziune. Iar copiii săi din prima căsnicie îi calcă deja pe urme.

RomaniaTV.net
19 aug. 2016, 13:20
Cât au crescut copiii lui Peter Andre şi Katie Price şi ce bine le seamănă

Vorbim de Junior (11) și Princess (9), cei doi copii avuți cu modelul Katie Price, care au crescut cât ai clipi și se maturizează rapid pe zi ce trece, încât nu e de mirare că sunt atât de relaxați când apar la televizor și discută teme majore precum… dragostea. Recent, cei doi puști frumoși ai lui Peter Andre au apărut din nou la emisiunea Loose Women pentru a vorbi despre iubire și relații, pare-se.

Citeşte şi  Cum arată Peter Andre, la 15 ani de când a „înnebunit” adolescentele globului

„Nu am avut atât de multe iubite, dar am avut prietene fete, deci nu iubite… oare câte am avut?”, se întreba Junior, care seamănă leit cu tatăl său chiar și la stil! Sora sa i-a replicat imediat că „Sunt peste 20, cu siguranță”, la care Junior a avut un moment extrem de simpatic.

„Nu, nu e adevărat! Am pierdut numărătoarea. Majoritatea fetelor au fost de vârsta mea și habar nu au ce înseamnă dragostea, dar eu știu. De aceea caut persoane mai  în vârstă”. Pare destul de înțelept pentru un copil de 11 ani, nu?

Vezi pe okmgazine.ro cum arată acum copiii lui Peter Andre