Cât câștigă Andreea Mantea la Kanal D. Prezentatoarea are un salariu ce l-ar face invidios și pe Capatos

Andreea Mantea a avut o ascensiunea frumoasă în televiziune. A pornit de la rolul de asistentă la matinalul lui Răzvan și Dani, iar acum a ajuns o personalitate la Kanal D demnă de luat în seamă.

27 nov. 2021, 20:51
Cât câștigă Andreea Mantea la Kanal D. Prezentatoarea are un salariu ce l-ar face invidios și pe Capatos

Andreea Mantea este unul dintre personajele din showbiz care nu s-a mulțumit doar cu rolul de  prezentatoare TV.

Ea a devenit cunoscută publicului din România, ca asistentă TV la Antena 1, în cadrul matinalului „Neața cu Răzvan și Dani”. Următoarea mișcare în cariera sa a fost rolul de prezentatoare la Kanal D, unde a găzduit, alături de Mădălin Ionescu, emisiunea de mondenități, WOWbiz.

Andreea Mantea, primele declarații după ce s-a vindecat de Covid

În 2018, Andreea Mantea și-a consolidat statutul în televiziune când a fost gazda emisiunii „Puterea Dragostei”, care s-a filmat în Turcia. Formatul a avut foarte mult succes la public, iar Andreea Mantea a fost solicitată și pentru sezonul doi.

Andreea Mantea a revenit până la urmă în România, iar pentru a o păstra la Kanal D, patronii i-au făcut acesteia o ofertă greu de refuzat, un salariu de 20.000 de euro lunar.

Pe lângă acești bani, Mantea mai câștigă alți 5.000 de euro pe lună, fiind prezentatorea emisiunii „Se strigă darul”. Cu toatea acestea, Andreea Mantea a simțit că programul este extrem de solicitant și nu mai are timp pentru viață personală motiv pentru care nu a vrut să mai revină pentru sezonul trei din „Puterea Dragostei”.

“A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunici și de prietenii lui din România”, și-a argumentat Andreea Mantea decizia, potrivit CanCan.ro.

Dan Capatos, o personalitate din televiziune cu o experiență de 20 de ani în domeniu, are un salariu ceva mai modest decât Andreea Mantea, prezentatorul de la Xtra Night Show câștigă aproximativ 16.000 de euro pe lună.

Dan Capatos câștigă la Xtra Night Show mai bine decât Măruță la PRO TV. „Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating”

Dan Capatos este una dintre personalitățile emblematice pentru televiziune, iar șefii săi de la Antena 1 îl răsplătesc pe măsură.

Potrivit surselor CanCan, Dan Capatos câștigă pentru fiecare ediție Xtra Night Show 800 de euro și având în vedere că, în prezent, emisiunea este difuzată de luni până vineri, aceasta înseamnă că primește 4.000 de euro pe săptămână, adică 16.000 de euro pe lună.

Andreea Mantea suferă de o boală gravă după ce a născut. Mărturisirea făcută de vedetă: Problema a plecat de la vreo supărare acută!
“Dan primea 800 de euro pentru fiecare emisiune Xtra Night Show, difuzată la Antena 1. Suma nu este deloc mică, dacă ne gândim că avea emisiunea de luni până joi. La un calcul simplu, îi intrau în buzunar 3200 de euro, dar pentru el nu reprezintă sursa principală de venit”, au declarat surse potrivit CanCan.

Suma este una extrem de generoasă și pe măsura experienței lui Capatos, care lucrează de peste 20 de ani în televiziune. În mod surprinzător, salariul lunar al prezentatorului de la Xtra Night Show este chiar mai mare decât cel al lui Cătălin Măruță, la PRO TV.

”Eu neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta. Așadar, eu trebuie să fac ceva cât de cât performant. Asta vine cumva să îi deranjeze pe cei care spun că fac orice pentru rating. Nu cred că m-am dus în zona de făcut orice pentru rating. Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating.

Sunt foarte multe situații pe care trebuie să le depășești, însă după mii de emisiuni în direct, poate zeci de mii de ore în direct…cred că pot spune că am întâlnit o mulțime de situații surprinzătoare pentru noi, pentru echipă, pentru invitați. Nu există neapărat un secret, sau dacă există, e acela să fii cât se poate de natural. După atâta amar de vreme poți identifica situațiile mai slabe. E ușor de ajuns sus, mai greu e să te menții”, a spus prezentatorul TV în timpul podcastului lui Damian Drăghici, în urmă cu câteva luni.