Cât câștigă un angajat de la Jumbo România pe lună

Sunt peste 15 magazine de jucării și decorațiuni ale retailerului Jumbo în România. Iar românii și copiii lor vizitează cu fiecare ocazie aceste magazine, entuziasmați de miile de produse găsite.

31 mai 2022, 15:42
Cât câștigă un angajat de la Jumbo România pe lună

În caz că vă întrebați cât de bine plătiți sunt angajații care lucrează la Jumbo, veți afla acest aspect din materialul de mai jos.

Așa cum se întâmplă în orice domeniu de activitate, și la Jumbo există mai multe tipuri de joburi. Se poate lucra ca șef de departament, manevrant, casieră. Pe cât de diferite sunt joburile, pe atât de diferite sunt și salariile.

Așadar, potrivit site-ului undelucram.ro, salariul minim la Jumbo România, pentru un casier comercial, ajunge la suma de 1.900 de lei, dar poate crește în funcție de job, part time sau full time.

Ce responsabilități are un casier comercial:

  • asigură curațenia la locul de muncă înaintea începerii și după terminarea activității
  • pregătește echipamentele, mărfurile și documentele necesare desfășurării activității
  • menține aspectul estetic și promovează imaginea punctului de vânzare
  • întâmpină clienții și răspunde nevoilor acestora
  • vinde produsele/serviciile firmei angajatoare și completează formele de plată
  • încasează banii
  • întocmește și raportează situația vânzărilor
  • aplică normele de calitate în domeniul său de activitate
  • aplică normele de igienă sanitar-veterinare și de protecția mediului în activitatea desfășurată.

Ce salarii au angajații de la Jumbo

Un șef de departament, angajat full time, are un salariu net de 2.000 de lei, dar are lunar și un bonus de 600 de lei, plus bonuri de masă de 300 de lei. Înlocuitorul șef are un salariu de 2.340 de lei, dar și bonus lunar de 400 și tichete de masă de 300 de lei.

Responsabilul de departament câștigă 2.700 de lei, cu o vechime de cel puțin patru ani în domeniu. Nu are bonusuri lunare și nici tichete de masă.

Manevrantul are un salariu de 1.350 de lei plus un bonus stoc lunar de 300, iar operatorul de recepție câștigă 1.500 de lei, plus bonus și tichete de masă de câte 300 de lei.

Șeful de raion se mulțumește cu un salariu de 2.500 de lei, cu un job full time și o experiență de muncă de cinci ani.

Jumbo a apărut în România în urmă cu câțiva ani și până în momentul de față are 15 magazine. Fondatorul retailerului de jucării și decorațiuni este grecul Apostolos Vakakis, în vârstă de 67 de ani, el fiind și preşedintele consiliului de administraţie.

Citește și Încă două magazine Jumbo se deschid în România în 2022. Care sunt orașele vizate

Citește și Două magazine Jumbo din Bucureşti, amendate cu peste 100.000 de lei de Protecţia Consumatorilor. Ce nereguli au fost găsite