Cât câștigă un angajat Profi. Salariile depășesc și 4.000 de lei la care se adaugă bonusuri și tichete de masă!

Profi este printre cele mai popuare lanțuri de magazine din România. Supermarketul oferă produse de înaltă calitate la prețuri foarte mici. Acestea se regăsesc în cele mai importante orașe din țară.

04 apr. 2022, 14:53
Cât câștigă un angajat Profi. Salariile depășesc și 4.000 de lei la care se adaugă bonusuri și tichete de masă!

Cât câștigă un angajat Profi. Dacă dorești să faci parte din echipa Profi, iată la ce salariu poate ajunge un angajat al acestei companii. Lanțul de supermarketuri merge atât de bine încât în momentul de față are peste 16.000 de angajați.

Cât câștigă un angajat Profi. Salariile depășesc și 4.000 de lei la care se adaugă bonusuri și tichete de masă!

Astfel, un lucrător comercial primește un salariu de 1.450 de lei net pe lună, în timp ce un casier primește 2.000 de lei net pe lună, plus tichete de masă în valoare de 440 de lei lunar. Aceștia mai au parte și de bonusuri pentru serviciile pe care le prestează și salariul lor poate creste, mai ales dacă lucrează in magazine cu o poziție bună și care au vânzare mare.

Un șef de magazin primește, în funcție de localitate, între 2.800 și 4.200 de lei, la care se adaugă tichete de masă și bonusuri. Acestea au valori diferite, în funcție de vânzările din luna respectivă. Un salariu mare primește in fiecare lună și un șef de tură sau un proiect manager, care sunt remunerați cu cel puțin 3000 de lei, la care se mai Adaugă și tichete de masă în valoare de 400 de lei.

Dezavantajul este, însă, că salariul creste în funcție de vechime doar în cazul funcțiilor de conducere. De exemplu, un vânzător / casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 25 de ani, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 2.200 de lei. Deși avea mulți ani petrecuți în acest domeniu, salariul nu era mai mare decât al unui începător.

Citește și: Record absolut de profit pentru ING în anul pandemiei! Câţi bani a câştigat banca pe spatele românilor în 2021?!
Un lucrător comercial angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de trei ani, câștiga în aprilie 2021 un salariu lunar net de 1.900 de lei, un bonus de 700 de lei pe lună și tichete de masă de 350 de lei lunar. Veniturile depind și de zona unde este magazinul. De exemplu, Profi-loco se găsește la sate, iar, automat, venitul este mai mic.

Citește și: LIDL vine cu surprize pentru clienţi înainte de Paşte. Retailerul anunţă produse de calitate la preţuri imbatabile. Profită şi tu de noile oferte de sărbătoare