Record absolut de profit pentru ING în anul pandemiei! Câţi bani a câştigat banca pe spatele românilor în 2021?!

ING Bank România a dat lovitura în anul 2021. Compania a înregistrat la finalul anului trecut un profit net nu mai mic de 1,03 mld. lei.

22 mart. 2022, 15:53
Record absolut de profit pentru ING în anul pandemiei! Câţi bani a câştigat banca pe spatele românilor în 2021?!

Record absolut de profit pentru ING în anul pandemiei! Creşterea depăşeşte cu aproape zece procente anul precendent, asta având în vedere faptul că salariile românilor s-au mărit cu 11%.

Record absolut de profit pentru ING în anul pandemiei! Câţi bani a câştigat banca pe spatele românilor în 2021?!

“ING România a avut rezultate solide anul trecut, rezultate care ne situează astăzi într-o poziţie bună pentru a naviga prin vremuri turbulente. Ca şi până acum, vom fi alături de clienţii noştri, strategia ING fiind centrată pe nevoile clienţilor şi experienţa acestora în relaţia cu noi. Toate serviciile, produsele şi funcţionalităţile pe care am ales să le implementăm în ultimii ani au rolul de a le oferi control şi autonomie când vine vorba de propriile finanţe, un control bine-venit în acest context”, susţine Mihaela Bîtu, CEO al ING Bank România, potrivit ZF.

Citeşte şi: Cât câştigă un angajat de la Termoenergetica. Salariaţii primesc diferite sporuri şi primesc veniturile în funcţie de atribuţii
Ce este Home Bank ING:

„Home’Bank este aplicația ta prietenoasă si gratuită de internet banking, de la ING. Rezolvă-ți rapid nevoile financiare oricând vrei tu, ca să te poți ocupa în rest de lucrurile care contează cu adevărat.

Activează opțiunea de autentificare cu amprentă, Touch ID sau Face ID pentru un login cât mai rapid în Home’Bank. În plus, dacă tot ești acolo, poți să-ți schimbi codul de utilizator și să-ți alegi unul pe care să-l ții minte mai ușor – meniul Securitate și login > Schimbă cod utilizator.

Dacă ai nevoie de IBAN, îl poți afla rapid direct din Home’Bank, de unde îl poți și copia sau trimite prin altă aplicație de pe telefon.

Cât te costă Home’Bank
-0 lei achiziția și administrarea serviciului
-0 lei transferurile ING-ING în orice valută
-0 lei transferurile ING-altă bancă, în lei/euro, dacă ai venituri recurente* și cel puțin o plată pe luna**
-5 lei/transfer ING-altă bancă, lei/euro, dacă nu ai venituri recurente* și cel puțin o plată** pe lună
-0,15% (minim 50 lei) pentru transferuri ING -alta bancă în alte valute (USD, GBP etc)”

Citeşte şi: Raiffeisen Bank ar putea ieşi de piaţa din Rusia după invadarea Ucrainei. Kremlinul anunţă restricţii financiare pentru firmele străine pe fondul sancţiunilor impuse de UE şi SUA