Cât câștigă un casier de la Mega Image. Ce salarii primesc ceilalți anagajați ai lanțului de magazine

Mega Image, cel mai mare lanț de magazine din România, are peste 9.000 de angajați și o rețea ce cuprinde peste 800 de locații.

13 feb. 2023, 12:16
Cât câștigă un casier de la Mega Image. Ce salarii primesc ceilalți anagajați ai lanțului de magazine

Mega Image se află în continuă dezvoltare, având un număr foarte mare de angajați pe care îi plătește foarte bine. Un casier cu experiență încasează un salariu destul de bun.

Lanțul de magazine caută personal nou, iar cei interesați pentru funcția de casier la Mega Imgae trebuie să aibă experiență în domeniu de minimum doi ani, pentru un salariu de 2.500 de lei/lună, pentru un program de lucru full-time.

Citește și: Statul român, bun de plată. ANAF trebuie să ramburseze unor companii precum Mega Image, Auchan sau Loteria Română aproximativ 14 milioane de euro

Cei fără experiență pot opta pentru alte poziții. Casierii comerciali nu au nevoie de experiență și pot câștiga 1.700 de lei/lună, plus tichete de masă în valoare de 400 de lei.

Salarii Mega Image

În funcție de experiența în domeniu, salariile pot varia. Un lucrător comercial cu experiență de un an primește un salariu de 1.802 lei/lună, la care se adaugă un bonus de 400 de lei și 450 de lei/lună tichete de masă.

Citește și: ANPC a făcut verificări în 300 de magazine Mega Image. Mai multe au fost închise

Un șef de departament cu experiență de 5 ani în domeniu câștigă 1.802 lei/lună, plus un bonus de 340 de lei/lună și tichete de masă în valoare de 400 de lei. Un șef de magazin cu trei ani de experiență primește 4.600 lei pe lunp, un bonus de 171 lei/lună și 400 de lei tichete de masă, potrivit cancan.ro.