Cât câştigă un curier Tazz, în Capitală. Iată ce salariu primeşte un angajat al uneia dintre cele mai de succes afaceri de livrare!

Pandemia a schimbat mult valenţele locurilor de muncă. Multe firme s-au mutat cu totul în regim "home work", altele au dat falimente, însă există un anumit domeniu care a înflorit în această perioadă.

22 mart. 2022, 12:03
Cât câştigă un curier Tazz, în Capitală. Iată ce salariu primeşte un angajat al uneia dintre cele mai de succes afaceri de livrare!

Cât câştigă un curier Tazz, în Capitală. Este vorba despre curierii care livrează mâncare.  Mulţi sunt cei care au auzit despre serviciul de curierat Tazz (by eMag), dar doar câţiva știu ce salariu primește un angajat al acestei companii.

Cât câştigă un curier Tazz, în Capitală. Iată ce salariu primeşte un angajat al uneia dintre cele mai de succes afaceri de livrare!

Dacă vrei şi tu să te angajezi într-un astfel de regim, iată care sunt condiţiile de angajare şi câţi bani primeşte un curier pe oră.

-Este necesar să dispuneți de un mijloc de transport propriu sau închiriat (bicicletă, trotinetă, scuter, mașină);
-Vârstă minimă 18 ani;
-Un smartphone cu Android sau iOS;
-Seriozitate, o bună capacitate de a lucra în echipa, dornic de a-și mari constant veniturile, respectos și responsabil.

Iată cum se desfăşoară activitatea de curier:
-Program flexibil, se stabilește cu o zi înainte și poate fi modificat în funcție de necesitate;
-Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată;
-Bonusuri de performanță și de vreme rea;
-Plata se face săptămânal;
-Bonus de recomandare: Poți să vii cu un prieten și primești 150 lei din partea firmei, în urma unor condiții;
-Salariu motivant.

Toată munca stă în preluarea comenzii de la parteneri (restaurante/magazine) și livrarea acesteie în condiții optime clientului.

La baza acestui job stă o aplicație care îți arată de unde trebuie ridicată comanda și unde trebuie livrată. Tot de această aplicație îți poți vedea raportul de activitate cât și programul, pe care îl alegi tu, potrivit ro.jooble.org.

De altfel, un curier/livrator de la Tazz (by eMAG) primește 20 – 40 lei/oră.

Tazz a lansat serviciul Tazz Now, la sfârşitul anului trecut!Programul promite livrări rapide care nu depăşesc un sfert de oră.
Serviciul este disponibil pentru moment doar în Bucureşti, în zonele Ghencea, Tineretului şi Pipera. Tazz Now! costă 9.99 lei / livrare şi se foloseşte în cazul unor situaţii de urgenţă, ori aunor momente în care ai nevoie rapidă de anumite produse (se pot livra doar apă, băuturi, gustări, produse cosmetice, hrană pentru animale şi cadouri). Comanda minimă este de 29.90 lei.

Citeşte şi: Ce salariu are un preot din România. Veniturile de bază pot depăşi şi 8.000 de lei la care se adaugă şi alte beneficii!