Cartofii zdrobiti cu cana, rețeta care a înnebunit Tik Tok-ul! Este uşor de făcut şi extrem de delicioasă!

Un preparat ușor de gătit și extrem de delicios! Această rețetă care a înnebunit Tik Tok-ul se pretează perfect în această perioadă, mai ales că ne aflăm în Postul Paștelui. În plus, Ingredientele sunt simple, ieftine și la îndemâna oricui.

22 mart. 2022, 10:55
Cartofii zdrobiti cu cana, rețeta care a înnebunit Tik Tok-ul! Este uşor de făcut şi extrem de delicioasă!

Cum se prepară cartofii zdrobiți cu cana!  Ingrediente necesare: 10-12 cartofi de mărime medie; usturoi; ulei de măsline; sare; piper; boia iute sau dulce; rozmarin;

Rețeta care a înnebunit Tic Tok-ul!

CITEȘTE ȘI: Reţeta delicioasă de varză cu tăiţei de post a Mirabelei Dauer. Secretul celui mai gustos preparat care nu conţine carne

Se spală bine cartofii, iar apoi se pun la fiert, în coajă. După ce aceștia sunt gata se scot într-un castron și se lasă la răcit. Apoi, după ce aceia s-au răcit, se pun într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt. Cu ajutorul unei căni se zdrobesc cartofii până ce aceștia capătă o formă turtită. Se stropesc cu ulei de măsline, apoi se adaugă, uniform, condimentele. Se introduce tava în cuptor pentru aproximativ 20-25 minute, în funcție de cât de rumeniți se doresc.

CITEȘTE ȘI: Ardei umpluţi de post, reţeta măicuţelor de la mănăstirile din Moldova. Sunt mai buni decât cei cu carne

Se pot consuma fix așa sau se poate adăuga cașcaval ras, brânză telemea sau parmezan. Alături de o salată, acești cartofi poți fi soluția unui prânz delicios. Poftă bună.