Cât câștigă un recepționer la Radisson Blu, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Capitală

Noi posturi au fost socase la bătaie în această perioadă. Printre locurile de muncă se regăsește și cele de recepționel la hotelul Radisson Blu.

27 nov. 2021, 12:01
Cât câștigă un recepționer la Radisson Blu, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Capitală

Cât câștigă un recepționer la Radisson Blu. Salariile încep de la 3.200 de lei net lunar, la fel cât câștigă și un specialist în intervenții de ascensoare.

Cât câștigă un recepționer la Radisson Blu, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Capitală

Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în Front Office, ştie să lucreze cu Opera, vorbeşte fluent engleza şi, preferabil, şi o a doua limbă străină. E dispus să lucreze în ture, e integru, are abilităţi de comunicare, e pasionat de industria ospitalităţii şi dornic să ofere servicii excepţionale clienţilor, potrivit anunţului de recrutare.

Consultant turism ofertat cu salarii de 3.000 de lei – 4.000 de lei net lunar, în funcţie de experienţă.

Terox Travel angajează consultant turism cu cel puţin un an experienţă în domeniu.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă de lucru cu sistemele specifice industriei turistice, cunoaşte engleza, e pasionat de călătorii, e bun comunicator, e organizat şi ordonat, conform anunţului de recrutare.

”Hotel de top, de 5 stele, în centrul Bucureștiului.Hotelul nostru de top din centrul orașului București are o amplasare perfectă, lângă sala de concerte a Ateneului Român, și se află la doar 3 kilometri de reperul emblematic al țării, Palatul Parlamentului. La câțiva pași de Radisson Blu veți găsi, de asemenea, Muzeul Național de Artă și Centrul Vechi. Hotelul nostru din București se află aproape de stația de metrou, iar Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP) este la doar 18 kilometri distanță.

Pe lângă locația sa superbă, hotelul Radisson Blu din București oferă 424 de camere și apartamente cu design contemporan, gândit de arhitectul Uri Blumenthal și de designerul Buki Zuker.

Facilități de primă clasă și săli de reuniuni spațioase

Luați masa la unul dintre cele cinci restaurante și trei baruri din hotel, cu un cadru și un meniu potrivite pentru fiecare ocazie. Atunci când nu vizitați obiectivele turistice ale Bucureștiului, profitați de o varietate de facilități și servicii de 5 stele. Încărcați-vă bateriile la World Class Health Academy, cu o piscină de 22 de metri și jacuzzi, cursuri de aerobic și spinning, un centru de fitness complet echipat și saune. Din motive de siguranță, accesul copiilor sub 16 ani în zona de fitness nu este permis (chiar dacă sunt însoțiți de un părinte). Accesul acestora în zona piscinei este permis între orele 09:00 și 18:00, de luni până sâmbătă. Când doriți să vă relaxați, vizitați centrul nostru spa Bali, care oferă o gamă atractivă de masaje și tratamente corporale.

Dacă planificați o reuniune sau un eveniment în București, alegeți unul dintre cele unsprezece spații de reuniuni de înaltă calitate, care pot primi până la 650 de invitați în stil recepție.”, se arată pe pagina Radisson Hotel.

Citește și: Încep negocierile pentru stabilirea unui salariu minim în Uniunea Europeană. În România se întrevede o creştere de 20-25% a acestuia