Cât costă abonamentul Disney+ în România. Cât trebuie să plătești anual pentru toate filmele și serialele. E mai ieftin decât Netflix

Concurența între platformele de online entertainment se întețește în 2022. După Amazon Prime și HBO Go, Netflix trebuie să reziste și în fața Disney+, serviciu care va fi lansat în România în această vară, în luna iunie. 

10 mai 2022, 21:28
Cât costă abonamentul Disney+ în România. Cât trebuie să plătești anual pentru toate filmele și serialele. E mai ieftin decât Netflix

Disney+

se va lansa oficial în România pe data de 14 iunie. Tariful standard va fi de 29,99 lei, iar cel anual de 299,90 lei.

Partea cea mai bună pentru cinefili este că Disney+ a lansat deja precomenzile pentru abonamentele anuale, la un tarif redus. Prețul pentru 12 luni este la preț de opt, adică, 239,90 de lei, în loc de 299,90 lei. Astfel, abonamentul lunar ajunge la 20 de lei pe lună.

Românii care doresc să se aboneze la Disney+ vor putea profita de ofertă până pe 13 iunie, la miezul nopții și poate fi activată până pe 26 iunie 2022.

 

Ce filme, seriale și reality show-uri vor fi difuzate pe Disney+

 

Platforma Disney+ va găzdui titluri marca Disney, Marvel, Star Wars și Pixar. Printre acestea, „Povestea lui Boba Fett”, „The Mandalorian”, „Moon Knight” și „Obi-Wan Kenobi”.

Disney+ promite și filme fresh și de calitate, precum „Luca” și „Encanto”.

Pasionații de reality show-uri vor putea urmări „Crime în imobil”, mini-seria „Pam and Tommy”, „The Kardashians”, „Regine”, cât şi serialele „Familia Simpson”, „Anatomia lui Grey”, „9-1-1” şi „Black-ish”.

De la National Geographic, cei care se vor abona pe platforma Disney+ vor avea acces la seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” și filmul documentar „Free Solo” premiat cu Oscar.

Din data lansării, 14 iunie, utilizatorii care s-au înregistrat vor primi pe email un link unic pentru ofertă.

Oferta introductivă va fi disponibilă doar pentru cei care se înregistrează până pe 13 iunie la miezul nopţii.