Când apare Disney Plus în România. Reprezentanții companiei au făcut anunțul oficial

Așteptarea ia sfârșit în curând! Disney Plus apare în România în doar câteva luni, reprezentanții companiei au făcut astăzi anunțul oficial.

29 mart. 2022, 16:17
Când apare Disney Plus în România. Reprezentanții companiei au făcut anunțul oficial

Disney Plus se lansează oficial în România pe data de 14 iunie. Platforma va găzdui titluri marca Disney, Pixar, Marvel sau Star Wars, potrivit unui anrunţ al companiei.

Pe platforma de streaming vor putea fi urmărite filme și seriale de pe patru profiluri simultan. De asemenea, platforma permite descărcări nelimitate pe zece dispozitive diferite.

În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la şapte profiluri diferite, iar părinţii vor putea crea profiluri pentru copii, care au o interfaţă uşor de navigat şi permit accesarea de conţinut adecvat vârstei.

Cât costă un abonament lunar

Românii vor putea avea acces pe platforma Disney Plus cumpărând un abonament de 29,99 de lei pe lună (aproximativ 6 euro). Abonamentul anual este de 299,90 de lei.

Platforma ne va pune la dispoziție conținut original exclusiv și mii de episoade și filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și divertisment general de la Star. Printre titlurile aclamate avem „Cartea lui Boba Fett”, „The Mandalorian” sau seria „Moon Knight” produsă de studiourile Marvel. Vom putea vedea și filmul „Shang-Chi și legenda celor zece inele”.

Alte titluri disponibile pe Disney Plus:

  • filmul „Luca”, nominalizat la Oscar
  • filmul „Encanto”, câștigător al unui premiu Oscar
  • filmul „Cruella”, premiat cu Oscar
  • filmul „Eliberați-l pe Guy” cu Ryan Reynolds
  • serialele „Familia Simpsons” și „Anatomia lui Grey”
  • seria originală „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum”.

În afara Europei, s-a lansat în Australia, Noua Zeelandă, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan și Hong Kong și în America Latină. În India, serviciul este cunoscut sub numele de Disney Plus Hotstar și este lider de piață. Marca Disney Plus Hotstar este folosită și în Indonezia, Malaezia și Thailanda, unde operează cu un model de afaceri semnificativ diferit față de piețele mai dezvoltate.

Disney Plus pătrunde pe o piață deja aglomerată, unde are competitori impunători, precum Netflix, Hbo Max, Amazon Prime sau Apple. Hbo Max, versiunea îmbunătățită a Hbo Go, a fost lansat oficial în România pe data de 8 martie.