Cât costă articolele vestimentare de la magazinul online al Oanei Zăvoranu. Un costum din piele ecologică, aproape cât un salariu minim pe economie

Oana Zăvoranu este pe cai mari după ce și-a lansat noua afacere cu haine! La finalul anului trecut, vedeta făcea primele declarații despre noul său proiect online. Acum, fanii săi au fost interesați să afle cât costă obiectele vestimentare pe care bruneta le-a scos la vânzare, însă prețurile nu sunt pentru oricine. Vezi mai jos toate detaliile.

06 feb. 2024, 13:18

Oana Zăvoranu este pe cai mari după ce și-a lansat noua afacere cu haine! La finalul anului trecut, vedeta făcea primele declarații despre noul său proiect online.

Așadar, fanii săi au fost interesați să afle cât costă obiectele vestimentare pe care bruneta le-a scos la vânzare. Prețurile nu sunt pentru oricine.

Citește și Oana Zăvoranu, declarații de dragoste pe internet. Cui transmite cuvintele romantice: „Te iubesc, știi asta”

După ce a întâmpinat numeroase probleme cu clinica medicală pe care a deschis-o acum câțiva ani, Oana Zăvoranu a decis să se reprofileze, așa că și-a deschis o nouă afacere, de data aceasta online.

Acum, renumita brunetă vinde articole vestimentare pe internet și are grijă ca totul să meargă strună.

„Începe o săptămână nouă importantă pentru mine și familia mea. Pentru că sunt un om puternic și luptător, merg înainte cu încredere și credința că nimeni și nimic nu mă poate opri din a mă reinventa, oricât de dificil este să las în spate (pentru moment) jaful samavolnic săvârșit asupra averii și a familiei mele”, spunea Oana Zăvoranu în mesajul postat pe Facebook.

Linia de articole vestimentare se numește Oana Zăvoranu Sexycool, iar hainele sunt inspirate din stilul ei.

Însă nici prețurile nu sunt deloc mici! Pentru o singură pereche de blugi, bruneta a pus un preț astronomic pentru buzunarele românilor de rând, și anume, 898 de lei.

Un costum de piele eco, aproape 2000 lei

Dacă te gândești să achiziționați o rochie cu decupaje, trebuie să plătești 730 de lei, iar pentru o salopetă mulată, prețul este de 550 de lei. În schimb, pentru un costum din piele eco, format din sacou și pantaloni, Oana Zăvoranu cere aproape 2000 de lei.

Printr-un live pe rețelele de socializare, vedeta a anunțat că fanii ei pot cumpăra hainele realizate chiar de ea.

Citește și Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre divorțul de Pepe: „L-am iubit foarte mult. El nu înțelegea, veneam acasă la 6 dimineața”

„De zece ani mă tot rugați să îmi fac propria mea colecție de haine! Iat-o ca a sosit! Port pe mine unul dintre item-irile mele preferate! Le veți găsi pe toate pe site!”, a declarat Oana Zăvoranu live pe Facebook.