Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre divorțul de Pepe: „L-am iubit foarte mult. El nu înțelegea, veneam acasă la 6 dimineața”

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre divorțul de Pepe. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă despărțirea a fost cu mare scandal, aflându-se pe primele pagini ale ziarelor o bună perioadă de vreme. Acum, nu au niciun fel de relație și vorbesc rar unul despre altul.

13 iul. 2023, 19:57
Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre divorțul de Pepe: „L-am iubit foarte mult. El nu înțelegea, veneam acasă la 6 dimineața”
Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre divorțul de Pepe

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre divorțul de Pepe. Într-un live de pe TikTok, vedeta a dezgropat, încă o dată, subiectul sensibil, încercând să explice motivul pentru care au ajuns să se despartă. Ea spune că nu i se pare corect că a fost judecată pentru că nu l-a mai putut iubi pe Pepe și dezvăluie cum ajunsese relația lor înainte de divorț.

Citește și: Oana Zăvoranu a cerut să fie judecată la secret în procesul penal în care este acuzată de șantaj. Suma uriașă pe care partea vătămată o cere cu titlul de daune morale

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre divorțul de Pepe

L-am iubit foarte mult, atât cât l-am iubit, eu n-am să fiu nesimțită ca el să spun că a fost cea mai mare greșeală a vieții mele. El poate să spună, pentru că el, săracul, nu este fericit.

A fost frumos cât a fost, dar s-a terminat, și din momentul în care s-a terminat și știți că s-a terminat pentru că nu l-am mai iubit, este mai mult decât aberant, stresant și inoportun să mă mai întrebați dacă îl iubesc pe Pepe.(…) Nu îl mai iubesc pe Pepe, nu mi-este dor de el, nu mă interesează ce face, îi doresc fericire, tot binele din lume.

Am reușit să vă elucidez acest aspect care vă întunecă și nu vă lăsa să dormiți?(…) Eu am spus ce am avut de spus, vă blochez, pentru că mi se pare aberant. Omul are o familie, să-i trăiască, un copil sau mai mulți copii, e caz închis. Putem în această seară să închidem pentru totdeauna acest subiect?”, a declarat Oana Zăvoranu, în timpul unui live pe Tik Tok.

Oana Zăvoranu dezvăluie că la acea vreme se îndrăgostise de un alt bărbat și că relația ei cu Pepe ajunsese într-un punct atât de rău, încât prefera să doarmă pe jos decât să se așeze în pat lângă el.

Nu l-am mai iubit pe Pepe, că de aceea am divorțat de el. Am fost răstignită aproape ca Iisus pe cruce pentru că nu l-am mai iubit pe Pepe și pentru că m-am îndrăgostit de altcineva, zici că eram singura femeie de pe Mapamond care se îndrăgostea și a existat acel personaj de care m-am îndrăgostit.

El nu înțelegea, eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața și tot încercam să-i spun că între noi nu mai e ok, dormeam pe covor și la un moment dat am divorțat. Vă dați seama că nu îl mai iubeam de dinainte să fiu divorțată de el, așa că nu am cum să-l iubesc acum, după atâția ani, dar l-am iubit foarte mult.

A fost o dragoste foarte frumoasă, ne-am căsătorit din dragoste, am stat din dragoste, a fost o poveste din aia, noi doi împotriva tuturor. Se poate, ca femeie, să nu-l mai iubești pe cel de acasă. Sunteți nebuni la cap? Cum se  poate și ca bărbat să n-o mai iubești pe cea de acasă.

Când cea sau cel de acasă nu înțelege, se intră într-o stare penibilă și se ajunge de cele mai multe ori la divorț, urât sau frumos. El a vrut să fie urât, pentru că probabil că el mă iubea foarte mult la momentul la care am divorțat și a considerat că se răzbună pe mine și a făcut-o. Erau alte vremuri în TV atunci.

Acum, în 2023 nu s-ar mai fi putut face circul pe care l-a făcut el atunci, că s-a dus pe la toate televiziunile, de ziceai că a omorât pe cineva. Eram a nu știu câta femeie care se despărțea de soț, dar eram urâtă de toată populația României pentru că el cânta frumos și plângeau toate femeile și mă urau toți bărbații. E foarte simplu. La momentul ăla, să zicem, am fost înțeleasă greșit, erau și problemele cu mama.

El a fost foarte șiret și parșiv și a acaparat-o pe mama în acest scandal. Mama fiind inimă slabă, i-a cântat și a dansat cu ea într-o emisiune și atunci am  înnebunit, pentru că după ce mama ne făcuse 5-7 ani viața un calvar și era împotriva lui, cum era și mama lui, mi s-a părut aberant ca mama să se coalizeze cu el și el să aibă tupeul la o emisiune pe care o găsiți pe YouTube, și ăla a fost momentul în care am început să merg la vrăjitoare, pentru că am zis ceva îmi scapă, nu se poate 5 ani sau 7 ani mama mi-a făcut viața un calvar că nu mă vedea lângă el și acum mă despart și devin prieteni și mamei îi pare rău că nu mai e ginerele ei.

Ceva nu se pupa și a jucat murdar și urât și se și putea la vremea respectivă, în 2010 se putea mult în televiziune, se putea foarte mult. Acum nu se mai poate atât de mult. Acum, dacă s-ar despărți, doamne ferește, de vreuna din soțiile lui, nu l-ar mai băga nimeni în seamă.

Deci, sper din tot sufletul că în această seară v-am lămurit că nu mi-este dor de Pepe, nu-l mai iubesc pe Pepe, nu îl visez pe Pepe. Îi doresc toate cele bune și să fie la el acolo împreună cu soția, cu copilul sau cu soțiile sau cu ce se simte el cel mai bine și am terminat pentru totdeauna acest subiect.”, a mai spus Oana Zăvoranu.