Cât costă cea mai scumpă Dacia Duster. Pasionații de tuning i-au făcut ajustări (GALERIE FOTO)

În ultimii ani, Dacia a ieșit pe piață cu modele mult mai îndrăznețe. În plus, pasionații de mașini au venit cu propriile ajustări. Un bun exemplu în acest sens este o companie de tuning din Germania. 

11 iul. 2022, 16:49

Fanii Dacia Duster din Germania au dotat modelul popular în România, dar și în vestul Europei, cu o mulțime de modificări: super-jante pe 19 inchi, o nouă culoare, foarte îndrăzneață, protecții de praguri etc.

Dacia Dusterul de la nemți, modificat, se vinde cu 33.990 de euro. A ieșit din fabrică dotat cu senzori de parcare, navigație, pilot automat, cameră de marșalier, climă, scaune încălzite, oglinzi încălzite, geamuri electrice, motor 1.3 TCe și 150 de cai putere.

 

Ce ajustări au făcut pasionații de tuning la noua Dacia Duster

 

Mai apoi, artiștii pasionați de cai putere au trecut la modificări estetice. Culoarea caroseriei este specială. Se numește Matt Avocado. Colantul are efect perlat, cu accente de verde aprins. Culoarea mașinii este un gri spre roz, iar din anumite unghiuri, în momentul în care este privită de aproape, anumite porțiuni ale caroseriei devin verzi.

Jantele mașinii au crescut în dimensiuni, până la 19 inchi, jante cu cinci spițe duble. De asemenea, printre modificările estetice se mai numără grila vopsită în culoarea neagră, adăugarea de praguri laterale. În plus, toate elementele cromate au fost vopsite cu negru, inclusiv emblemele Dacia.

În interior au fost adăugate protecții de praguri și un nou set de covorașe textile.

Creația aparține atelierului CarPoint.

 

Vânzările Dacia au crescut semnificativ în iunie în Marea Britanie

 

Vânzările de maşini noi în Marea Britanie au scăzut cu 24% în iunie, la 140.958 unităţi, a anunţat Asociaţia Producătorilor şi Comercianţilor de Automobile din Regatul Unit (SMMT). Totuși, Dacia a vândut 2.372 de vehicule pe piaţa britanică, în creştere cu 120,86% faţă de perioada similară din 2021, când a înmatriculat 1.074 de unităţi.

În topul celor mai bine vândute modele în iunie se află Vauxhall Corsa, Tesla Model Y, MINI, Nissan Qashqai şi Volkswagen Golf.

De asemenea, Dacia Duster este și cel mai bine vândut SUV din Ucraina.