Cât costă celebrul hanorac cu care Marius Şumudică a făcut furori în Turcia. „Este cadou, mi-a plăcut, să nu vorbim de bani!”

Marius Șumudică i-a impresionat pe turci cu vestimentația de la ultimul meci, Gaziantep - Rizespor, scor 2-0. Antrenorul a purtat un hanorac colorat care are însă un preţ prohibitiv pentru majoritatea românilor.

08 nov. 2023, 23:42
Cât costă celebrul hanorac cu care Marius Şumudică a făcut furori în Turcia. „Este cadou, mi-a plăcut, să nu vorbim de bani!”

Cât costă celebrul hanorac cu care Marius Şumudică a făcut furori în Turcia. Antrenorul român a fost eliminat și a văzut ultima jumătate de oră din tribune, acolo unde a dansat la final alături de fanii lui Gaziantep. Aceştia au descoperit și cât ar costa hanoracul pe care l-a purtat Marius Șumudică la precedentul meci: 1.142 de euro! HAnoracul este vândut de brand-ul Marcelo Burlon, potrivit internauților din Turcia. „Mai pune! Nu are nicio legătură, hanoracul respectiv l-am cumpărat cu banii de la Digi”, a declarat Șumudică, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Citeşte şi: Pescobar şi Dumitru Dragomir au aruncat cu bani pe San Siro la meciul Milan – PSG. „Aruncăm cu banii! Uite, bă! Dă, bă, încoace!” VIDEO

„Soția se ocupă. Am încredere în ea, în gusturile ei, ea este totul pentru mine. Te referi la hanoracul ăla de-a ajuns celebru? E cadou de la soție. Uneori, mi le aleg eu, dăm comandă în Italia, am pe cineva acolo care îmi intermediază cumpărăturile. E un hanorac care mi-a plăcut, de aceea l-am purtat. Este de la Marcelo Burlon. Te rog, nu vorbim de bani, de cât dau pe haine, aceste detalii țin de fiecare în parte”, a spus ulterior Marius Şumudică pentru GSP.

Nu este prima dată când turcii au remarcat vestimentația lui Marius Şumudică. În urmă cu trei săptămâni, acesta a ieșit în evidență datorită încălțărilor extravagante. „O alegere foarte interesantă în ceea ce privește încălțămintea!”, au scris turcii despre perechea de pantofi Prada, de culoare vișinie, care costă 1.500 de euro!