Pescobar şi Dumitru Dragomir au aruncat cu bani pe San Siro la meciul Milan – PSG. „Aruncăm cu banii! Uite, bă! Dă, bă, încoace!” VIDEO

Paul Nicolau, supranumit Pescobar, patronul unui lanț de restaurante din România, şi Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, au asistat din tribune la partida Milan - PSG, scor 2-1, din grupele Champions League.

08 nov. 2023, 18:50
Pescobar şi Dumitru Dragomir au aruncat cu bani pe San Siro la meciul Milan – PSG. „Aruncăm cu banii! Uite, bă! Dă, bă, încoace!” VIDEO
Pescobar şi Dumitru Dragomir au aruncat cu bani pe San Siro la meciul Milan - PSG. "Aruncăm cu banii! Uite, bă! Dă, bă, încoace!"

Pescobar şi Dumitru Dragomir au aruncat cu bani pe San Siro! Cei doi sunt parteneri de afaceri de ani buni, iar Paul Nicolau, personaj notoriu în mediul online, a postat mai multe fotografii și clipuri cu atmosfera de pe San Siro.

Citeşte şi: Gigi Becali are o ofertă pe masă pentru a vinde FCSB. Suma pentru care se poate face tranzacţia: „Eu nu vreau să ajung la balamuc din cauza banilor”

Fanii lui Milan au scos la imprimantă mii de bancnote false cu titlul „Dollarumma”, cuvântul „mercenar” și chipul goalkeeper-ului italian, pe care l-au acuzat că a ales zecile de milioane ale lui PSG în detrimentul clubului care l-a crescut. „Banii” au început să zboare către Donnarumma, imediat ce portarul și-a luat locul între buturile echipei de pe Parc des Princes, iar la momentul inedit au participat și Dumitru Dragomir și Paul Nicolau.

Citeşte şi: Ce pensie uriașă are Dumitru Dragomir. ”Mitică” recunoaște cu nonșalanță: ”Nu mai am nevoie de niciun ban”

Aceștia s-au filmat în tribune în timp ce aruncau banii falși, iar Pescobar a postat totul pe rețelele sociale: „Aruncăm cu banii! Uite, bă! Dă, bă, încoace!”.

În cadrul unei postări de pe rețelele de socializare, patronul restaurantelor Taverna Racilor a mărturisit a început trei facultăți, dar nu a terminat niciuna. „Eu mai mult cu pixul, foaia și cu cașcavalul. Eu am trei facultăți începute, de unde să știu să țin flexul în mână? Asta e, n-am avut și cartea asta de meserie. Am început Integrare Economic Europeană, după aia am zis s-o iau un pic pe Drept și, după aia, Științe Politice și atât s-a putut, am ajuns răcarul României”, a spus Pescobar pe TikTok.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pescobar (@pescobar.paulnicolau)