Cât costă chiria unei garsoniere în centrul Londrei. Mulţi au crezut că nu văd bine: „Este literalmente un pat într-o bucătărie”

Cât costă chiria unei garsoniere în centrul Londrei. Chiar dacă studioul din zona Marylebone are spațiu doar pentru un pat de o persoană, s-ar putea să rămână pe piață foarte puţin, deoarece se află într-o zonă foarte bună.

13 apr. 2022, 15:53
Cât costă chiria unei garsoniere în centrul Londrei. Mulţi au crezut că nu văd bine: „Este literalmente un pat într-o bucătărie”
Cât costă chiria unei garsoniere în centrul Londrei

Cât costă chiria unei garsoniere în centrul Londrei. Potrivit imaginilor, locuinţa este foarte mică, patul aproape că este lipit de mobila de bucătărie. Proprietatea, scoasă la închiriere de OpenRent, cu suma exactă de 1.213,33 lire sterline pe lună, se află într-unul dintre cele mai scumpe cartiere din Londra – Westminster.

Citeşte şi: Serghei Lavrov şi-a ascuns „comoara” la Londra. Fermecătoarea fiică a ministrului rus de Externe este de o frumuseţe răpitoare FOTO

În medie, o proprietate din Marylebone se închiriază cu peste 4.000 de lire sterline pe lună și se vinde cu aproximativ 1,7 milioane de lire sterline, spun agenții imobiliari, potrivit My London.

Cât costă chiria unei garsoniere în centrul Londrei

Suntem mândri să oferim spre închiriere această cameră încântătoare cu pat și o baie într-o locație excelentă.”, este anunțul de închiriere pentru camera cu pat în bucătărie.

Se precizează că facturile sunt incluse în chiria lunară, iar garsoniera poate fi închiriată atât de studenți, cât şi de familii.

A cere aproape 15.000 de lire sterline pe an pentru a închiria ceea ce este literalmente un pat într-o bucătărie ne spune că ceva este în neregulă cu piața noastră imobiliară”, a declarat deputatul laburist pentru Westmister North, Karen Buck.

Proprietatea este situată într-o clădire tip conac din Gloucester Place, la șapte minute de mers pe jos de stația de metrou Marble Arch. Madame Tussauds și Regent’s Park sunt la câțiva pași de această locuință.