Cât costă dacă apelezi la o firmă de curățenie pentru sărbători. Nu oricine își poate permite acest „lux”

Cât costă dacă apelezi la o firmă de curățenie pentru sărbători. Crăciunul și Revelionul ne bat la ușă, iar românii au început deja pregătirile. Dacă nu s-au apucat fizic de cumpărături și curățenie, s-au gândit la ele și cum o să le împartă.

29 nov. 2022, 16:46
Cât costă dacă apelezi la o firmă de curățenie pentru sărbători. Nu oricine își poate permite acest „lux”
Cât costă dacă apelezi la o firmă de curățenie pentru sărbători

Cât costă dacă apelezi la o firmă de curățenie pentru sărbători. Din cauza timpului extrem de ocupat, multă lume s-a gândit să apeleze la servicii profesionale de curățenie, pentru a reîmprospăta casa.

Citește și: Locuri de muncă la curăţenie. Salarii de până la 700 euro net şi multiple beneficii

Cât costă dacă apelezi la o firmă de curățenie pentru sărbători

Astfel, ofertele pentru curățenia de Crăciun realizată de o firmă specializată pornesc de la 800 de lei și pot ajunge chiar și la peste 2000 de lei. Bineînțeles, prețul diferă de mărirea locuinței, dar și de tipul intervenției. Dacă aveți de curățat canapele sau covoare, cu siguranță prețurile cresc.

Avantajele pe care le ai dacă apelezi la o firmă de curățenie pentru perioada sărbătorilor:

  • Nu vei purta povara gândurilor că după ce gătești pentru sărbători trebuie să mai faci și curățenie. Firma specializată va acționa în detaliu, astfel că nu trebuie decât să întreții totul
  • Economisești banii aruncați pe produsele de curățenie. Cu siguranță trebuie să aloci un buget serios dacă îți cumperi produsele de curățenie din magazine. Prețurile acestora au crescut semnificativ în ultima perioadă. Firma de curățenie va utiliza produse profesionale pentru diferite suprafețe din locuința ta. Astfel, vei scăpa de corvoada de a da mulți bani pe produsele de curățenie.
  • Casa ta va fi curățată în detaliu. Geamuri, uși, mobilier, pardosele, dormitoare, bucătării, anexe, toate pot fi acoperite de personalul de la firma de curățenie.

Cum să faci chiuveta să arate ca nouă cu numai trei lei

Este greu să menți locuința curată, mai ales atunci când trebuie să te împarți între locul de muncă și responsabilitățile de acasă. De aceea există metode rapide, dar și ieftine, care să facă munca oamenilor mai ușoară. Gospodinele au descoperit un produs care poate face chiuveta din bucătărie să strălucească din nou, potrivit playtech.ro.

Foaia de copt se găsește în orice bucătărie și, de obicei, este utilizată în cuptor pentru a nu se arde mâncarea. De multe ori, pe chiuvetă rămân urme din cauza apei, dar acestea pot dispărea dacă frecați chiuveta timp de un minut cu hârtie de copt. Aceasta are pe suprafața sa ceară, ceea ce va face apa și petele de săpun să se scurgă imediat. Astfel, folosind un produs pe care îl ai deja în casă, economisești și bani.

Foaia de copt poate fi utilizată pentru lustruirea lucrurilor din oțel, precum robinetele din baie sau bucătărie. Poate fi pusă o bucată de hârtie și în suportul de săpun solid, pentru a fi mai ușor de curățat.

Cei care sunt pasionați de grădinărit trebuie să știe că își pot curăța uneltele cu acest produs, iar dacă este așezat sub piesele mecanice, acestea nu vor mai rugini.

Potrivit specialiștilor, foaia de pergament este o perfectă pentru ambalarea florilor abia tăiate din grădină. După ce acestea sunt tăiate, se formează un buchet, iar tulpinile sunt învelite în hârtie de copt.