Trucul genial care face paharelele să strălucească de curățenie. Cele două ingrediente banale pe care trebuie să le folosești

Paharelele din sticlă pot fi ceva mai dificil de curățat, însă două ingrediente te pot ajuta să faci acest lucru fără bătaie de cap și cu rezultate uimitoare.

10 ian. 2022, 08:52
Trucul genial care face paharelele să strălucească de curățenie. Cele două ingrediente banale pe care trebuie să le folosești

Paharele din sticlă pot fi dificil de curățat și adeseori gospodinele observă că detergentul lichid de vase nu este îndeajuns pentru a elimina complet petele.

Persoanele care folosesc mașina de spălat sunt câteodată nemulțumite deoarece paharele din sticlă nu sunt igienizate corect. Există totuși un truc care te va ajuta să obții rezultatul pe care îl dorești când vine vorba de curățarea paharelor.

Cum să cureţi rapid tigaia, dacă ai ars mâncarea. Acestea sunt cele mai eficiente trucuri

Pentru a face ca obiectele din sticlă să strălucească ai nevoie de săpun lichid pentru vase, o lingură de oţet şi de o ceaşcă de orez nefiert.

Mulți cunosc propietățile miraculoase ale oțetului în ceea ce privește curățenia în gospodărie, însă când este vorba de paharele din sticlă, orezul nefiert este ingredientul minune.

Orezul are câteva proprietăți necunoscute care vor face ca paharele să sclipească de curățenie. Boabele de orez sunt îndeajuns de mici să pătrundă în zonele delicate ale veselei din sticlă fără să deterioreze materialul. În acest caz orezul funcționează chiar mai bine decât un burete de vase.

Motivul pentru care nu trebuie să faci patul din camera de hotel. O menajeră a explicat de ce

Tot ce trebuie să faci ca paharele din sticlă să aibă o strălucire umitoare, este să torni orezul nefiert, detergentul lichid şi oţetul într-un pahar din sticlă și să adaugi apă. Acoperi deschiderea paharului și agiți bine pentru a scăpa de toată murdăria, clătește bine apoi cu apă rece. Poți repeta acest procedeu ori de câte ori ai nevoie.