Cât costă două nopți de cazare în hotelul Simonei Halep din Mamaia. Cât ar trebui să scoată un cuplu din buzunar

Turiștii care vor să petreacă câteva zile pe litoralul românesc, într-unul dintre hotelurile Simonei Halep, trebuie să fie pregătiți să scoată o mulțime de bani din buzunar.

05 iun. 2023, 17:30

Simona Halep a investit o avere în afacerea ei din domeniul imobiliar și tocmai de aceea și prețurile impuse clienților sunt pe măsură.

Hotelul tenismenei se află în zona Mamaia Nord, Lotus Studios, e la 150 de metri de plaja din Mamaia și are camere tip studio sau apartament, cu podea cu gresie, bucătărie complet utilată, cu frigider, zonă de luat masa, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu duș și uscător de păr. Mai mult, are și cuptor plită, fierbător de apă și aparat de cafea.

Hotelul se află la 2,8 kilometru distanță de Lacul Siutghiol, iar tabăra de vacanță Năvodari este la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 14 kilometri.

Citește și S-a anunţat cât va fi suspendată Simona Halep pentru dopaj. Când va putea reveni în circuitul WTA

Un cuplu care se cazează două nopți la Lotus Studio, din Mamaia Nord, ar trebui să plătească 1.476 de lei. Această sumă e doar pentru cazare și e valabilă pentru perioada 9-11 iunie 2023.

Suma plătită diferă în funcție de tipul unității de cazare. Prețul precizat mai sus este pentru un Studio Deluxe, de 32 de metri pătrați, pentru două persoane, un pat dublu mare și bucătărie privată; un apartament cu un dormitor, de 47 de metri pătrați, cu o capacitate de patru persoane sau apartament cu două dormitoare, cu bucătărie privată.

Simona Halep a cheltuit pentru această investiție nu mai puțin de 1,5 milioane de euro.

Citește și Mesajul postat de Simona Halep înainte să plece din România. Cu cine a fost surprinsă în aeroport

Tenismena a investit și în proiectele ei de la munte, în pensiunea Drachenhaus, de patru stele, situată în stațiunea Poiana Braşov. Pensiunea are 24 de camere, iar Simona Halep a cheltuit două milioane de euro pentru stabilimentul din Poiană şi hotelul Drachenhaus din Braşov, aflat în centrul istoric al orașului.

Averea tenismenei e estimată la 46-50 de milioane de euro. Simona Halep a fost inclusă în 2021 în Top 300 cei mai bogați români, întocmit de revista Capital. Toți banii au fost câștigați exclusiv din sport, 37.950.241 de dolari din tenis- și din afacerile imobiliare.