Mesajul postat de Simona Halep înainte să plece din România. Cu cine a fost surprinsă în aeroport FOTO

Simona Halep a plecat, joi, din România, fiind surprinsă pe aeroport alături de Amme, o cunoscută influenceriță. Totodată, sportiva i-a transmis "La mulți ani!" mamei sale, Tania Halep, a cărei aniversare este joi, 1 iunie.

01 iun. 2023, 12:21
Mesajul postat de Simona Halep înainte să plece din România. Cu cine a fost surprinsă în aeroport FOTO
Mesajul postat de Simona Halep înainte să plece din România. Cu cine a fost surprinsă în aeroport

Mesajul postat de Simona Halep înainte să plece din România. Fostul lider WTA a anunţat în urmă cu o săptămână că audierea sa în cazul de dopaj din cauza căruia este suspendată de mai multe luni a fost amânată, la solicitarea Agenţiei Internaţionale de Integritate a Tenisului (ITIA). Simona Halep susţine că prin amânările repetate care o fac să nu poată participa la turnee ITIA distruge nu doar reputaţia ei, ci şi pe ea ca jucătoare. „Justiţia amânată înseamnă dreptate refuzată”, a menţionat Simona Halep.

Citeşte şi: Lovitură devastatoare pentru Simona Halep. ITIA anunţă noi probe de dopaj în cazul fostului nr. 1 WTA

Tot joi, aceasta a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de mama ei, cu mesajul „La mulți ani, dragă mamă!”.

Citeşte şi: Anunţ devastator despre Simona Halep. Motivul pentru care nu poate reveni la turnee nici dacă va câştiga procesul

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep este suspendată provizoriu din 7 octombrie 2022, după un test pozitiv cu roxadustat la US Open, iar recent a solicitat ca dosarul ei de dopaj să fie finalizat cât mai repede. Mai mult sportiva a acuzat ITIA că tergiversează fără motiv audierea ei de către Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra, mai ales după o nouă cerere de amânare.