Cât costă în 2023 o masă la restaurant pe litoralul din Grecia. Românii sunt împărţiţi: „E mega ieftin. Nu vă convine, staţi acasă!/Cam scump, anul trecut era mai ieftin”

Grecia este de mulţi ani destinaţia preferată a românilor în sezonul estival, astfel că unele staţiuni au devenit adevărat "pământ românesc", având chiar angajaţi care vorbesc limba română, meniuri în română şi notă de plată la fel, astfel încât conaţionalii noştri să se simtă cât mai în largul lor şi să revină an de an.

06 iun. 2023, 12:10
Cât costă în 2023 o masă la restaurant pe litoralul din Grecia. Românii sunt împărţiţi: „E mega ieftin. Nu vă convine, staţi acasă!/Cam scump, anul trecut era mai ieftin”

În timp ce majoritatea românilor se pregătesc pentru sezonul estival 2023, pe grupurile dedicate vacanţelor în Grecia au început deja să apară primele note de plată din diverse restaurante, după care oamenii îşi pot face o idee despre ce buget zilnic ar trebui să aloce pentru concediu.

„Bună grup, niște prețuri la o cină pentru 8 persoane în Limenas. Frumos, se vorbește românește, înghețată la final pentru fiecare din partea casei.”, a scris un român pe Forum Thassos.

În comentarii, părerile sunt împărțite, unora li se pare ieftin, altora, cam scump.

Nota de plata la restaurant in Grecia

„Oricum mai ieftin decât la Mamaia sau pe litoralul românesc.”

„8 persoane consumație de 92 ron per persoană. Vi se pare scump, stați acasă.”

„Destul de scump pentru perioada asta, doar o masă. 119€ pe zi ultra all 3 persoane Turcia, pentru perioada asta.”

„Sunt 8 feluri principale…cu garnitură și băuturi…este mai mult decât decent.”

„Este un preț foarte bun”

Citeşte şi: Chef Florin Dumitrescu a lovit cu capul în figură un concurent, care s-a ales cu „traumatism cranio facial afirmativ, echimoză și edem, contuzie piramidală nazală”

„Pentru 8 persoane chiar nu e mult, doar calamarul mi se pare cam scump, în toamnă am fost în Skala, era în jur de 14-15 euro.”

„Pentru 8 persoane este un preț foarte bun.”

„În mare parte sunt prețurile de anul trecut.”

„Față de anul trecut max 1-2 euro în plus! Și totuși calamar umplut cu feta și anul trecut era în jur de 18/19€!”

„Cam scump, sincer, anul trecut era mai ieftin.”

„Cam la fel ca anul trecut.”

„8 persoane 150 euro mult? Pe bune? Cei care consideră că e mult stați în România, e mai ieftin litoralul românesc. O masă pentru 8 persoane va fi muuult mai ieftin.”

„Bine era să fi precizat că au mâncat 8 persoane, în descrierea pozei, la un 18-19 eur de persoană, chiar nu e mult.”

„În Arad am dat 50 euro (în lei) pentru 2 pizza, 1 porție de paște, 2 lavă cake. Iar la 8 persoane care au plecat învârtindu-se de la masă ca o minge de fotbal la câtă mâncare e pe bon să aud că e scump. E mega ieftin.”

Citeşte şi: Șocul uriaș trăit de o badantă româncă în Italia. Modul incredibil în care bătrâna pe care o îngrijea a profitat de cele câteva minute pe care badanta le-a petrecut la duș