Șocul uriaș trăit de o badantă româncă în Italia. Modul incredibil în care bătrâna pe care o îngrijea a profitat de cele câteva minute pe care badanta le-a petrecut la duș

O badantă româncă a trăit șocul vieții ei atunci când, ieșind din duș unde a petrecut doar câteva minute, a descoperit că femeia pe care o îngrijea a dispărut din casă. Bătrâna de 91 de ani obișnuia să mai iasă în curte să socializeze cu vecinii, dar lipsa ei îndelungată a făcut-o pe româncă să alerteze poliția.

06 iun. 2023, 10:31
Șocul uriaș trăit de o badantă româncă în Italia. Modul incredibil în care bătrâna pe care o îngrijea a profitat de cele câteva minute pe care badanta le-a petrecut la duș

O badantă româncă a trăit cea mai cumplită experiență din cariera ei. Femeia pe care o îngrijea a profitat de momentul în care românca a intrat la duș și a ieșit din casă. La câteva ore distanță a fost găsită moartă într-o ecluză. Tragedia a avut loc în Volpago del Montello, Treviso din Italia, pe 3 iunie.

Șocul uriaș trăit de o badantă româncă în Italia

Românca Mariana Antoniu muncea de ani buni în casa lui Dirce Girardi și se atașase mult de ea. Pe 3 iunie, românca a intrat în baie să facă un duș. Profitând de lipsa ei, Dirce a părăsit casa. Când badanta româncă a ieșit din baie, a constatat că femeia dispăruse. În primă fază, nu s-a îngrijorat, știind că Dirce ieșea des să socializeze cu vecinii și se întorcea singură acasă. De data asta, însă, lucrurile au stat diferit.

Când a văzut că timpul se scurge iar Dirce nu are niciun gând să se întoarcă, Mariana i-a alertat pe toți cei care o cunoșteau pe bătrână. Aceasta a apelat la persoanele apropiate și la prieteni pentru a obține informații despre dispariția femeii.

Citeste si Badantă româncă, concediată după ce a venit din vacanța din țară. Cum a reușit femeia să-și recupereze lucrurile

Modul incredibil în care bătrâna pe care o îngrijea a profitat de cele câteva minute pe care badanta le-a petrecut la duș

Între timp, cadavrul unei femei a fost descoperit de trecători în zona Fra Giocondo din Volpago del Montello, într-o ecluză de pe canalul Brentella. Trupul neînsuflețit al femeii a fost dus la morga din Montebelluna, unde va fi supus unei autopsii care va stabili cauza exactă a decesului. Din primele informații, nu este vorba de o moarte violentă.

Era o doamnă veselă și am încercat să-i aduc liniște prin rolul meu. Ca oricine, avea suișuri și coborâșuri, dar era o femeie hotărâtă și serioasă. Îi plăcea să se plimbe și să aibă grijă de plantele ei. Avea un adevărat talent pentru grădinărit. A fost politicoasă și foarte amabilă cu vecinii săi. Am mers să fac un duș, iar ea a ieșit din casă. Știam că uneori merge să vorbească cu vecinii, așa că nu m-am îngrijorat imediat. Dar au trecut orele și am început să sun la câțiva cunoscuți, iar finalul a fost cel care a fost, cel mai urât, cel mai teribil. Nu ne așteptam la asta. Suntem șocați, toți suntem șocați”, povestește Mariana Antoniu, potrivit stiridiaspora.ro.

Citeste si Pensionară din Italia, jefuită de o badantă româncă. Fiica italiencei a alerta poliția