Cât costă mâncarea la cantina Parlamentului. Turcescu: Cum vi se par preţurile în comparaţie cu un prânz comandat la birou? FOTO

Deputatul PMP, Robert Turcescu, a distribuit pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii făcute la cantina Senatului, pentru a arăta internauţilor care sunt preţurile care se practică la cantinele Parlamentului. Potrivit lui Turceascu, cei care vor să mănănce ceva mai consistent şi mai sănătos, nu o pot face dacă nu scot din buzunar între 30 şi 50 de lei. 

21 feb. 2017, 12:59

La cantina Senatului, o ciorbă costa 3 lei, pilaful, 3 lei, o salată costă între 4 şi 6 lei, cotletul de porc 15 lei, iar somonul, 26 de lei. La cantina din Senat se pot mânca şi specialități precum pulpă de rață caramelizată care costă 24 de lei.

„Am vazut tot felul de postari despre preturile de la cantinele Parlamentului. Eu zic ca sunt preturi de cantina, nici mari, nici mici. Daca vrei sa maninci ceva mai consistent si mai sanatos, fara 30-40, chiar 50 de lei nu prea poti. Sigur, poti sa nu mananci friptura de vita sau peste si faci de-un pranz si cu 20 de lei. Chiar sunt curios cum vi se par preturile in comparatie cu un pranz comandat la birou, sa zicem.

Acestea sint preturile unor preparate de la cantina Senatului, unde se spune ca e mincarea mai buna decit la cantina de la Camera Deputatilor”, a scris Robert Turcescu, pe Facebook.

Deputatul a postat şi meniul pe care l-a ales, marţi, pentru masa de prânz: ciorbă de fasole verde, 3,10 lei, pulpe de pui dezosate, 11 lei, orez cu mazăre, 3,10 lei, salată de ardei copt, 6 lei şi un măr, 3 lei. În total, 26,20 lei.