Cât costă o casă din complexul rezidențial al lui Dorian Popa. Hâtzul vinde locuințe gata mobilate

Dorian Popa reinvestește banii pe care-i câștigă din social media și proiecte de televiziune. Hâtzul, care-și construiește propriul complex rezidențial, a anunțat prețul imobilelor. 

04 sept. 2022, 09:58
Cât costă o casă din complexul rezidențial al lui Dorian Popa. Hâtzul vinde locuințe gata mobilate

Dorian Popa s-a mutat în comuna Domnești, de lângă București, alături de iubita sa. Tot acolo, vloggerul construiește un cartier de vile.

Locuițele Hâtzului din localitatea ilfoveană se vând gata mobilate.

Tânărul afacerist vinde o casă cu 200.000 de euro, dar se anunță perioade infernale. Populația deja a intrat în criză de lichiditate, iar băncile deja nu mai oferă credite. Totuși, dacă piața imobiliară va continua să scadă, Popa are de gând să vândă mai ieftin.

„Casele valorează 200.000 de euro la momentul actual, dar am spus și pe YouTube că în cazul în care euro continuă această cădere istorică, este posibil ca dorința mea să fie aceea ca ale mele imobile să rămână la suma de 1 milion de RON, valoarea a 200.000 de euro atunci când le-am calculat eu la preț business wise”, a declarat Dorian Popa, pentru SpyNews.

 

Promisiunea lui Dorian Popa pentru clienți

 

Vloggerul promite un „pachet complet” pentru viitorii locatari ai complexului rezidențial.

„Ele (n.r. – vilele) sunt complet echipate (…) Nu! Sunt complet echipate în sensul că ai mei clienți vor primi televizoare, mașini de spălat, bucătării complet echipate. Am cei mai tari colaboratori în materie de mobilier și materiale de construcții, motiv pentru care colaborarea mea fiind alături de ei și pe tip de ‘promo’ am reușit să obțin niște prețuri cu care nu am dorit să-mi maximizez profitul, ci să ofer clienților mei o calitate la un preț cât mai mic posibil. Eu zic că profitul poate să vină în timp, nu trebuie să fim lacomi”, a mai transmis Dorian Popa.

Vilele Hâtzului vor avea suprafața utilă a unui apartament mai mare, însă curtea va reprezenta marele avantaj.

„Ele vor avea 120 de mp locuibili pentru că trebuie să se înscrie în cota de TVA de 5%, terenul propriu zis este de 350 de mp cu tot cu servitute, după cedarea de servitute le rămân 300 de mp, amprenta casei este de 70, deci obiectiv vorbind rămân cu 230 de mp de curte. Curțile înglobează gazon, fără sistem de irigație, sistemul de irigație și-l pot pune singuri dacă doresc clienții mei. Balcoanele, tereasele și trotuarele sunt placate cu ceramică premium, oamenii nu primesc mai nimic la stadiul de beton”, a mai declarat Popa.

Din cele șase locuințe din mini-complex, patru au fost deja vândute, unor prieteni ai Hâtzului.