Iubita lui Dorian Popa, apariţie de senzaţie pe reţelele sociale. Excentrica Babs şi-a lăsat fanii cu gura căscată

Pasionată de haine și accesorii, excentrica Babs adoră să creeze ținute unice, care nu au cum să treacă neobservate. De data aceasta însă, diva a supus atenţiei publicului un detaliu neobișnuit.

22 aug. 2022, 23:43

Iubita lui Dorian Popa a făcut din nou furori pe reţelele sociale. Mare fană a auriului, Babs, Claudia Iosif pe numele ei real, adoptă frecvent ținute și accesorii aurii.

Iubita lui Dorian Popa, apariţie de senzaţie pe reţelele sociale

În cea mai recentă postare de pe Instagram, Babs a ales o ținută complet aurie. Elementul-surpriză a fost, însă, un lanț uriaș. Lookul a reușit să atragă atenția fanilor Claudiei, care au copleşit-o cu complimente.

Claudia deține un atelier de croitorie unde creează haine destinate femeilor care vor să se simtă speciale şi să aibă o apariție spectaculoasă. Vedeta îşi vinde ţinutele exclusiv online. Prețurile reflectă din plin munca depusă, cu toate acestea, Babs nu duce lipsă de cumpărători.

Claudia creează, de asemenea, haine sport pe care Dorian le poartă prin clipuri sau aparițiile publice.

Citeste si Dorian Popa a rămas fără mii de euro din cauza unui prieten. „Am suferit foarte mult după acei bani”. Cum a fost posibil

Dorian şi Babs formează un cuplu de peste 10 ani

Dorian Popa și iubita lui sunt împreună de peste 10 ani. Nu se grăbesc, însă, să ajungă în fața altarului, nici să devină părinți. Dorian este de părere că o relaţie poate funcţiona perfect și fără astfel de formalități.

Claudia (39 de ani) este cu cinci ani mai mare decât iubitul ei, dar acest lucru nu i-a împiedicat să aibă o relaţie longevivă. Cei doi locuiesc împreună în casa lui Dorian din Domneşti.

Nunta nu e cazul să o facem, sunt destule în showbizz, noi ne vedem de ale noastre, aici la țară, la Domnești. Deocamdată mă consider ușor tinerel, iar Dumnezeu vrea să agonisesc ca să refac tot ce tatăl nostru a distrus în urma noastră”, a declarat Dorian pentru playtech.ro

Citeste si Cum arată garsoniera pentru care Dorian Popa cere 600 de lei pe noapte. În nici două luni a încasat 2.500 de euro FOTO