După ce a dirijat circulația, a spart uși cu berbecele și a scris cinci cărți, cel mai cunoscut polițist din România își încearcă norocul și în turism. Cât costă o noapte de cazare la pensiunea lui Marian Godină din Brașov

A fost polițist la Rutieră, luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Poliției Române și autorul cărților "Flash-uri din sens opus", "Drum fără prioritate", "Pădurea", "Pablo, the alpaca. Scrisoarea" și "În misiune cu Marian". Acum, cel mai cunoscut polițist din România își încearcă norocul și în turism. Godină și-a ridicat o pensiune micuță, dar cochetă în orașul Brașov, care, însă, este administrată de soția lui, Georgiana.

16 dec. 2023, 07:45

Pensiunea lui Marian Godină se află în cartierul Craiter și este formată din două apartamente, fiecare cu living, dormitor, terasă şi restul utilităţilor. Capacitatea maximă a fiecărui apartament este de patru persoane. Pensiunea deține și trei locuri de parcare.

Unitatea de cazare, numită Arbor Inn, se află la aproximativ 4 km de Piața Sfatului.

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea lui Marian Godină din Brașov

Un apartament la Arbor Inn se închiriază cu prețuri începând de la 935 de lei pentru două nopți, aceasta fiind, de altfel, perioada minimă obligatorie pentru un sejur, potrivit Booking. Atenție, însă! Tariful este valabil în cursul săptămânii. Dacă, însă, vrei să îți petreci sfârșitul de săptămână la Brașov, la pensiunea lui Godină, atunci trebuie să scoți din buzunar 1.216 de lei pentru un sejur care să înceapă vineri și să se termine duminică.

Citeste si Ironie groasă a lui Godină la adresa Dianei Șoșoacă: ”Inspiră teamă doar dacă stai aplecat și auzi din spate Lapte gros”

Pensiunea este deja rezervată pentru luna decembrie, abia începând cu data de 7 ianuarie fiind din nou disponibilă.

Soții Godină au făcut și o prezentare video a pensiunii cu dotările pe care le include, polițistul oferind detalii despre amenajările pe care le-a făcut în camere.