Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Monicăi Anghel din Berevoeşti, Argeş. Conacul este amplasat într-un cadru idilic. GALERIE FOTO

Din 2015, Monica Anghel este proprietara unui conac cu opt camere, căruia a reuşit să-i dea o altă faţă în plină pandemie. Pensiunea din Berevoeşti, judeţul Argeş, este amplasată într-un cadru idilic, în apropierea pădurii și a unei ape. Dar vestea cu adevărat bună este că prețul unei nopți de cazare este mai mult decât decent raportat la condiţiile oferite.

22 iun. 2022, 16:32

Pensiunea Monicăi Anghel a aparţinut, iniţial, unui producător muscelean de cherestea şi mobilier. Cântăreața a cumpărat clădirea în urmă cu şapte ani şi a transformat-o în conac boieresc. Pensiunea „Sfânta Elena” este situată la 5 kilometri de satul Gămăceşti şi are ieşire și la Râul Bratia.

În perioada lockdown-ului, împreună cu întreaga familie, s-a autoizolat la reședința din Argeș unde a muncit pe brânci pentru a renova întreaga reședință.

Potrivit descrierii oferite de site-ul Booking.com, conacul dispune de un lounge comun, restaurant, bar și grădină. Toate camerele sunt prevăzute cu baie privată și TV cu ecran plat. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit, o terasă și parcare privată gratuită. Unele camere oferă vedere la grădină. Oaspeții au posibilitatea de a alege între un mic dejun continental sau tip bufet. De asemenea, la conac se poate juca tenis de masă.

Localităţile Moieciu de Jos și Peștera se află la 38 km de proprietate.

Citeste si Cum arată Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme. Vedeta a ținut o dietă-minune: Cu cât mănânc mai puțin cu atât am energie mai multă.

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Monicăi Anghel

Preţul unei camere pe noapte este 280 de lei, dar politica proprietăţii permite rezervarea unei camere pe minimum două nopţi. Există două tipuri de cameră: camera Queeen, cu două paturi şi o canapea extensibilă, şi camera dublă, cu două paturi de o persoană. Preţul este acelaşi indiferent de tipul camerei.

Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi, nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş. Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba. Avem un administrator care se ocupă, adică tata, și, mă rog, evident că mai promovez din când în când, că e totuși pensiunea noastră, a familiei„, povestea Monica Anghel într-un interviu mai vechi.

Pentru amenajarea pensiunii, artista a accesat fonduri europene nerambursabile pentru turism.

Citeste si Tzancă Uraganu, spectacol incendiar la Iaşi în faţa a sute de liceeni extaziaţi: „Dacă la Bac s-ar da melodiile mele, câţi dintre voi l-ar lua?”