Cum arată Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme. Vedeta a ținut o dietă-minune: Cu cât mănânc mai puțin cu atât am energie mai multă.

Monica Anghel e una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta a demonstrat că are o voință de fier și a reușit să își schimbe cu totul stilul de viață și să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme, în doar un an.

15 feb. 2022, 19:11

Cum arată Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme. Aceasta are grijă ce mănâncă, când mănâncă și nu se dă înlături de la sală sau mișcare fizică de orice fel.

Cum arată Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme. Vedeta a ținut o dietă-minune: Cu cât mănânc mai puțin cu atât am energie mai multă.

”Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Am slăbit așa, ușor, am grijă ce fac, cum fac. S-au supărat prietenii pe mine că nu mai vin la ei, să stăm la povești la masă, să bem, să mâncăm. Mi-am schimbat stilul de viață și e mult mai bine pentru mine așa. Pot să mă abțin de la mâncare, dar nu mă pot duce acasă la niște prietnei să le spun că eu vreau doar o bucată de pește la grătar cu niște fasole verde.

Prefer să mă duc să mă plimb, să mă duc la sală. Trăiam total diferit înainte de această dietă. Îmi organizez altfel timpul, mănânc ceea ce trebuie, nu stau nemâncată, fac sport. Dacă mă văd cu niște prieteni prefer să fac mișcare, într-un parc. Anul ăsta fac 51 de ani, nu e vorba de frumusețe, e vorba de sănătate. Am altă poftă de viață, am mai multă energie, am tot felul de idei. Cu cât mănânc mai puțin cu atât am energie mai multă.

Până la ora asta am mâncat cinci curmale la ora 7:00, cafea fără zahăr și fără lapte și un ceai fără zahăr. Trebuie să mănânc pe la 4:30 și apoi mă duc la sală. Voi mânca doar un pește la grătar cu fasole verde, tras într-o linguriță de unt, cu o roșioară tăiată în patru și un vârf de usturoi. După sală, vin acasă și mai beau un ceai. Și sunt zile în care mai fac și fasting. Fac cardio și greutăți, dar greutățile nu în fiecare zi și nu ridic mai mult de 20 de kilograme. Orice s-ar întâmpla fac genoflexiuni.

La mine deja e un stil de viață. Procesul meu de slăbire a fost un an si trei luni. Un factor important a fost și psihologul pe care îl am. Te ajută să te ții de niște cârlige. Mă trezesc foarte devreme.”, a spus Monica Anghel.

Citește și: Dieta banală cu care Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme. „Nu trebuie neapărat să mergem la sală!”