Cât costă o porție de gogoși la restaurantul lui Nicolai Tand. Sunt gustoase ca la mama acasă

Cât costă o porție de gogoși la restaurantul lui Nicolai Tand. Bucătarul este celebru pentru preparatele românești pe care le gătește pentru cei care nu au timp să gătească, dar care îşi doresc să savureze o masă copioasă ca la mama acasă.

26 iun. 2023, 19:33
Cât costă o porție de gogoși la restaurantul lui Nicolai Tand. Sunt gustoase ca la mama acasă

Cât costă o porție de gogoși la restaurantul lui Nicolai Tand. Printre cele mai scumpe preparate se numără porcheta la rotisor cu cartofi, legume coapte şi pesto de pătrunjel. Pentru această reţetă italiană, clinții scot din buzunar 48 de lei pentru 350 de grame.

Şi garniturile au preţuri mici la restaurantul lui Nicolai Tand. Cei care preferă cartofi prăjiţi wedges plătesc 15,50 lei, iar cei care preferă legumele la cuptor doar 20 de lei pentru 200 de grame.

Cât costă o porție de gogoși la restaurantul lui Nicolai Tand

Desertul clasic de pe vremea bunicilor din restaurantul lui Nicolai este preparatul „vedetă”, iar preţul pentru o porţie este unul modic. O porţie de gogoşi, care conține patru bucăţi, costă doar 13 lei, potrivit unui site de food delivery.

Pentru compoziţia acestor gogoşi se folosesc doar ingrediente ca la mama acasă, precum făină albă superioară, apă minerală, ulei de palmier, lapte, zahăr pudră, drojdie, esenţă de vanilie şi coajă de lămâie proaspătă.

Citește și: Dani Oțil, ironii acide către Connect-R după declarațiile șocante despre consumul de substanțe: „Faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai”

Cu ce se ocupă celebrul bucătar Vlăduț Florica

Neatza cu Răzvan și Dani a început în 2008 cu Răzvan Simion, Dani Oțil și bucătarul Vlăduț Florica. Ani de-a rândul, acesta a prezentat publicului diferite rețete, dar producătorii au ales să îl înlocuiască.

În locul său a apărut chef Nicolae Tand, iar despre Vlăduț nu s-au mai auzit prea multe. La finalul anului 2020, Vlăduț Florica a fost îndepărtat treptat din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Zvonul că bucătarul ar urma să părăsească emisiunea a apărut chiar din luna mai a anului 2021.

Bucătarul de la Antena 1 de la matinal, Vlad, are probleme și ar putea fi înlocuit definitiv. Unii ar zice că nu mai face rating tronsonul lui – se dorește de fapt un bucătar mai tânăr și în cărți este să rămână definitiv Chef Nicolai Tand, dar, în același timp, producătorii mai testează și alți chefi sau vedete cu abilități culinare. 

 Publicul emisiunii a întinerit, dar Vlad s-a îngrășat, a îmbătrânit și se mișcă și vorbește tot mai lent. Suferă, se pare, de obezitate și, în același timp, ar avea și alte probleme; dar, în ciuda acestui fapt, se pare că încă n-a renunțat de tot la fumat și nici la dulciuri.

Este o junglă televiziunea, trebuia să se aștepte la așa ceva. Oricum, se pare că nici el nu își mai dorește de ceva timp să mai colaboreze full time la Antena 1. Problemele personale și de sănătate își spun cuvântul și nu știe dacă mai poate face față ritmului alert al noului format. Și îi este din ce în ce mai greu să se trezească la timp dimineața”, a declarat o sursă Antena 1, potrivit cancan.ro.