Dani Oțil, ironii acide către Connect-R după declarațiile șocante despre consumul de substanțe: „Faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai”

Dani Oțil l-a ironizat pe Connect-R după ce artistul a vorbit despre dependența de droguri și alcool la emisiunea lui Denise Rifai.

14 ian. 2022, 10:26
Dani Oțil, ironii acide către Connect-R după declarațiile șocante despre consumul de substanțe: „Faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai”

Dani Oțil l-a ironizat pe Connect-R, în cadrul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1, după ce artistul a recunoscut în fața lui Denise Rifai că a avut o perioadă când consuma droguri.

Prezentatorul de la Antena 1 a profitat de aceste declarații șocante pentru a face câteva glume pe seama stilului de viață al artistului. Dani Oțil a spus la un moment dat, că nu se simte foarte bine, motiv pentru care a gustat puțină pălincă oferită de Nicolai Tand.

Dani Oțil, reacție absolut neașteptată în direct. Prezentatorul a rămas cu gura căscată din cauza decolteului generos al Loredanei Groza: „Vai de capul meu!”

Prezentatorul TV a adăugat apoi că atunci când oamenii se confruntă cu probleme, în primă fază recurg la alcool, apoi la substanțe ilegale și în final merg la emisiunea lui Denise Rifai pentru a povesti totul.

“M-am speriat, am crezut că te simți și tu rău ca și mine. Eu m-am simțit puțin rău. Dar am luat o pălincuță de la colegul meu, Nicolai Tand, să-i dea Dumnezeu sănătate. Servită de Florin Ristei, impecabil. Și…Bă, faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai”, a spus Dani Oțil.

Dani Oțil impune reguli stricte familiei din cauza facturii enorme la energie electrică: „Nu facem din noapte zi. Povara o simt cel mai tare în buzunare”

Dani Oțil este o altă vedetă, care a fost puternic afectată de creșterea prețurilor la energie electrică. Prezentatorul TV a declarat că a luat măsuri împreună cu familia pentru a face economii. Acesta a specificat că a mutat măsuța de machiaj a soției într-un loc cu mai multă lumină naturală pentru a nu mai consuma atâta electricitate.

„Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat măsuri de precauție”, a zis Dani Oțil.

Dani Oţil, noi dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu. Cum îl umilea prezentatoarea

Dani Oțil a declarat că deja se confruntă cu câteva probleme de sănătate, asfel că a luat-o pe urmele celor mai în vârstă și a început să stingă luminile în casă și să facă economie la maxim.

„Nu sunt nici bine, nici sănătos, e si vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, ca mi-a venit factura la curent… M-am uitat ieri în extrasul de cont, că se plătește automat, să văd ultimele două facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii ca am murit. L-am tăiat și pe ăla mic de la diverse lucruri, care i se încălzesc electric. L-am scos și din priză. Cine aprinde atâtea becuri? Că eu tot sting. Mi-am stricat ziua. Dacă vezi factura la curent îți strică ziua. Încă nu au venit gazele. La noi, în camera bebelușului sunt 27 de grade. Copilul nu e în camera bebelușului, dar cică acolo îl schimbăm și să fie cald. O să ziceți că sunt zgârcit, că… Cel mai frig se face în pivniță, unde se duce pisica. Am vorbit și cu pisica”, a mărturisit prezentatorul de la Antena 1.