Cât costă rochia purtată de Kate Middleton la repetițiile pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea, devenită virală pe internet

Repetițiile pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea sunt în toi, iar Kate Middleton a făcut furori cu rochia purtată în cadrul acestor evenimente.

05 mai 2023, 19:10

Mâine va avea loc încoronarea Regelui Charles al III-lea, cel mai important eveniment al Marii Britanii, iar repetițiile sunt în toi. Acestea se desfășoară noaptea, atunci când străzile sunt goale.

Citește și: Încoronarea Regelui Charles al III-lea. Iată programul evenimentelor

Kate Middleton, soția Prințului William, a fost surprinsă de fani purtând în timpul repetițiilor purtând o rochie deosebită, despre care toți s-au întrebat cât costă. Aceasta a atras toate privirile în cadrul repetițiilor.

În urma căutărilor pe internet, se pare că ținuta costă aproximativ 439 de dolari și este deja stoc epuizat în magazinul brand-ului. Este vorba despre o rochie midi florală de la L.K. Bennett.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis participă la ceremonia încoronării Regelui Charles al III-lea

Harry va participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Chair dacă inițial a spus că nu va participa la acest eveniment, din cauza conflictului dintre el și fratele său, Harry a precizat că va lua parte la ceremonia de încoronare. Ducele de Sussex va fi așezat în spatele celorlalți membri ai familiei regale, la o distanță de 10 rânduri. Conform surselor din interiorul regal, Harry va trebui să discute puțin cu regele, dar și cu fratele său, atunci când se vor revedea. Prințul nu va rămâne foarte mult timp la Palatul Buckingham, în aceeași zi fiind și ziua de naștere a fiului său, Archie, care va împlini 4 ani.