Cât costă să îți faci Revelionul pe o insulă exotică. Unde își petrec cei mai mulți români noaptea dintre ani

Dacă nu te-ai decis încă unde vrei să îți faci Revelionul și te gândeai la niște destinații exotice, iată câteva exemple. Poți avea o vacanță de vis la trecerea dintre ani, fără să cheltuiești prea mulți bani.

18 nov. 2023, 14:30
Cât costă să îți faci Revelionul pe o insulă exotică. Unde își petrec cei mai mulți români noaptea dintre ani

Cât costă să îți faci Revelionul pe o insulă exotică. Destinațiile exotice au fost dintotdeauna o alegere des întâlnită pentru o vacanță pe timpul verii. Cu toate acestea, în ultimii ani tot mai mulți oameni și-au exprimat preferințele pentru astfel de destinații exotice.

Citește și: Destinațiile cu zăpadă de sărbători. Se anunță o iarnă ca-n povești în aceste locuri din România

Cât costă să îți faci Revelionul pe o insulă exotică. Unde își petrec românii noaptea dintre ani

Cât costă să îți faci Revelionul pe o insulă exotică. Românii au început să-și cumpere vacanțe pentru Crăciun și Revelion așa cum făceau înainte de pandemie, iar multe unități de cazare sunt deja sold-out pentru iarna și primăvara lui 2024. Românii și-au rezervat vacanțele pentru sezonul rece cu mai bine de șase luni înainte. „Înregistrăm tot mai multe rezervări pentru vacanțele din toamnă, luna noiembrie, Crăciunul și Revelionul acestui an”, spunea Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia, în luna iunie a acestui an.

Pentru Revelion, românii au achiziționat încă din vară un sejur charter în Zanzibar, 7 nopți, cu zbor inclus și regim de masă personalizat porneste de la 1890 euro de persoană pe această destinație.

“Luna iunie a anului 2023 a fost una dintre cele mai bune luni în materie de vânzări de vacanțe exotice, dar și europene. Interesul crescut arătat de turiștii români, pe tot parcursul acestui an, dar cu precădere de la debutul sezonului estival, ne determină să previzionăm o creștere, pentru urmatoarele luni, de 40% comparativ cu anul 2022. În materie de costuri, un pachet mediu, într-o destinatie exotică, începe de la 1500 euro/persoană și include avion, cazare minim 7 nopți cu regim de mese în funcție de hotel și destinație, transferuri locale, asigurare medicală, consultanță și linie de urgență 24/7, ” a adăugat Ana Maria Gherasim.

Idei de destinații exotice

Cu toții ne dorim la un moment dat să vizităm locuri de vis precum Madeira, Bora Bora sau Tenerife, dar de cele mai multe ori avem tendința să amânăm fiindcă ne gândim că sunt prea scumpe. Ei bine, cu siguranță, odată cu venirea iernii și a sărbătorilor apar și oferte pe care nu le poți refuza. Acum că vine frigul este perfect să faci o escapadă în zone mai calde.

Madeira

Spre exemplu, Madeira este o zonă insulară care aparține de Portugalia. Este o zonă plină de plaje care dispune de toate facilitățile necesare unei șederi pline de relaxare. Sunt regăsite peisaje superbe, iar apa de un albastru cristalin va încânta orice privire. Hotelurile din stațiunile de lux regăsite în acest arhipelag oferă prețuri imbatabile pentru perioada de iarnă. Un sejur complet pentru două persoane în care sunt incluse și biletele de avion pornește de la prețul de 700 de euro pentru șase nopți.

Bora Bora

O altă locație exotică foarte apreciată este Bora Bora. Situată în Polinezia Franceză, este o destinație perfectă pentru iubitorii de plajă. La fel ca în Madeira, peisajele regăsite în acestă locație de vis sunt de văzut de absolut toată lumea. Aici se regăsesc popularele căsuțe construite în apa mării, chiar lângă mal. Există foarte multe oferte avantajoase și în această destinație. Prețul pentru un sejur de cinci nopți pentru două persoane începe de la 1400 de euro, all inclusive.

Tenerife

Dacă doriți un loc în care să aveți și ocean, dar să vă bucurați și de natură, există destinația perfectă. Tenerife este potrivită pentru persoanele cărora le place să admire și să exploreze natura. Aici veți putea găsi o floră extraordinară. Ofertele de preț pentru acestă zonă încep de la 600 de euro pentru un sejur de două persoane pentru șapte nopți.

Citește și: Oferte turistice de Black Friday. Cele mai pitoreşti destinaţii de vacanţă din România, cu până la 70% reducere

Bali

Bali e una dintre cele mai populare destinații exotice. E una dintre cele mai mari insule ce aparține de Indonezia. Are deschidere la Oceanul Indian și are un mediu tropical cald, fiind tocmai de aceea aleasă atât de des de turiști în sezonul rece. Cele mai scumpe sunt biletele de avion spre Bali. Spre exemplu, două bilete de avion dus-întors, cu plecare din București, costă cel puțin 3770 de euro, în perioada sărbătorilor de iarnă. Partea proastă e că sunt zboruri cu escală de 16, respectiv 18 ore. În ceea ce privește cazarea, prețurile sunt pentru toate buzunarele, cam oricine își permite să stea în Bali. Pe Booking găsiți ușor cazări și de 33 de euro pe noapte, iar și de 400 – 700 sau chiar mii de euro.