Cât costă ţinuta lui Klaus Iohannis, de la Dăbuleni. Numai jacheta este 400 de dolari

Cât costă ţinuta lui Klaus Iohannis, de la Dăbuleni, acolo unde a participat la prima campanie de împădurire în zona deșertificată din sudul României. Ţinuta preşedintelui României a fost îndelung discutată pe reţelele de socializare.

25 mart. 2021, 20:56
Cât costă ţinuta lui Klaus Iohannis, de la Dăbuleni. Numai jacheta este 400 de dolari

Cât costă ţinuta lui Klaus Iohannis. Preşedintele a optat pentru ceva lejer la acţiunea de plantat copaci, dar chiar şi aşa, a atras atenţia internauţilor şi au căutat pe Internet cât valorează ea.

Astfel, perechea de cizme Parcours 2 Signature-T de la compania Aigle costă aproximativ 900 de lei, în timp ce geaca Spyder CORDIN Jacket, costă 418 dolari.

Cât costă ţinuta lui Klaus Iohannis

Citeşte şi: Marcel Ciolacu aruncă BOMBA: „Vlad Voiculescu îi şantajează pe Klaus Iohannis şi Ludovic Orban”

Cât costă ţinuta lui Klaus Iohannis

Adina Buzatu a analizat şi comentat ţinuta preşedintelui Iohannis. „Ţinuta a fost potrivită şi pentru loc şi pentru eveniment şi oricum este potrivită preşedintelui, prin prisma faptului că, e bine ştiut că este o persoană înclinată către sport şi cu siguranţă îşi alege produse vestimentare de genul acesta practice, adică să îi ţină cald. Acesta este cazul pe care domnisa sa o poartă.

Sigur, că acum se comentează preţul, dar să ştiţi că pentru un produs de genul acela, nu este o geacă scumpă. Nu este în niciun caz o geacă luxoasă sau ceva de genul. Este o geacă practică şi călduroasă, deci pentru evenimentul respectiv, preşedintele a fost perfect potrivit îmbrăcat. 

Referindu-ne la ţinutele casual, sport mai ales, cu siguranţă este cunoscător, pentru că este genul de persoană care adoptă ţinute sport în viaţa de zi cu zi. Apropo de restul ţinutelor, de multe ori e bine îmbrăcat, de alte ori, se întâmplă să mai şi greşească. Ca evoluţie vestimentară, e una pozitivă. Una peste alta, în general, în apariţiile mai recente, au început să fie frumoase ţinutele. 

Din punct de vedere funcţional în primul rând şi în general la genul acesta de situaţii, funcţionalitatea este cea care primează. Nu poţi să te îmbraci într-o ţinută casual, potrivită chiar şi într-o zi de vineri la birou într-un astfel de context. Preşedintele a fost mai bine îmbrăcat decât premierul. Probabil că premierul nu s-a îmbrăcat special pentru eveniment, o fi venit de la birou”, a spus Adina Buzatu, despre ţinuta lui Klaus Iohannis, la Antena 3.