Cât costă un kilogram de corcodușe din Turcia în piețele din România: „Aveți prețuri mai mari decât în Irlanda”

Cât costă un kilogram de corcodușe din Turcia în piețele din România. Prețurile acestor fructe sunt intens dezbătute de utilizatorii din mediul online. Au ajuns la fel de populare ca şi cireşele.

15 mai 2023, 22:36
Cât costă un kilogram de corcodușe din Turcia în piețele din România: „Aveți prețuri mai mari decât în Irlanda”
Cât costă un kilogram de corcodușe din Turcia

Cât costă un kilogram de corcodușe din Turcia în piețele din România. Multe fructe care sunt căutate în această perioadă se vând la prețuri uriașe. Cei care sunt fani corcoduşe şi vor să cumpere un kilogram din cele turcești trebuie să bage adânc mâna în buzunar.

Citeşte şi: Diferenţa dintre supă şi ciorbă. Greşeala banală pe care multe gospodine o fac când le prepară

Cât costă un kilogram de corcodușe din Turcia

Prețul corcodușelor din Turcia este comparabil cu cel al cireșelor și, totodată, puțin mai mic decât cel al căpșunilor, unele dintre fructele sezonului.

Mai exact, un kilogram de corcodușe turcești se vinde cu 49 de lei într-o piață din centrul Bucureștiului. În ultima perioadă, fructele aduse din Turcia au devenit un subiect intens dezbătut în mediul online, din cauza prețurilor foarte mari.

Românii sunt revoltați de prețurile mari ale corcodușelor. Mai mult, vânzătorii le vând fără casă de marcat, după cum a scris un român pe rețelele de socializare.

Corcodușe din Turcia – 49 lei/Kg.  Băi ați innebunit? Sunt corcodușe acum pe marginea drumului. Voi le-aduceți din Turcia și le vindeți la prețul ăsta?  Și cireașa de pe tort, cireșe grecești la 65 lei/Kg.

Păi cum să vinzi de toți banii ca precupeț în piață, fără CASĂ DE MARCAT?”, a scris românul în postarea sa, după ce a văzut prețurile fructelor de sezon.

Aveți prețuri mai mari decât în Irlanda. Și noi aici le importam din cauza brumei care cade în Aprilie – Mai, când cireșii sunt în floare. Căpșunii în schimb îi cresc organic și 6 euro/kg e mult dacă cer”, a comentat un alt utilizator, potrivit Redacţia.ro.