Cât costă un vin fiert sau un langoş la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei 2023. Cine vine aici trebuie să aibă portofelul plin

Primul târg de Crăciun din București deschis anul acesta, cel din Drumul Taberei, West Side Christmas Market, este considerat a fi cel mai frumos târg din țară. Cel puțin astfel se laudă organizatorii, existând și un parteneriat cu Untold Universe.

30 nov. 2023, 09:39
Cât costă un vin fiert sau un langoş la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei 2023. Cine vine aici trebuie să aibă portofelul plin
Cât costă un vin fiert sau un langoş la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei 2023. Cine vine aici trebuie să aibă portofelul plin

În celebrul cartier bucureștean Drumul Taberei s-a deschis un nou Târg de Crăciun ce poartă numele West Side Christmas Market. El este considerat a fi cel mai frumos târg din țară, însă cât costă să bei un pahar de vin fiert sau să mănânci ceva tradițional la acest târg?

Citește și: Au apărut primele imagini de la Târgul de Crăciun din Piața Constituției, care își deschide porțile de Sfântul Andrei. A fost amplasat și bradul de 30 de metri înălțime

Cât costă un vin fiert sau un langoş la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei

S-a deschis Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei 2023, locul unde locuitorii celebrului cartier bucureștean, dar nu numai, se pot bucura de spiritul sărbătorilor de iarnă. Tot sub egida Untold Universe, West Side Christmas Market promite a fi cel mai frumos târg de acest gen din țară, atracțiile nefiind deloc puține la număr, însă și prețurile sunt pe măsură.

Ca și anul trecut, va exista imensa roată cu ajutorul căreia vizitatorii vor putea admira zona, dar și celebrele căsuțe de Crăciun, locuri unde comercianții vor putea vinde produse specifice perioadei de Sărbători.

„Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 este cel mai frumos, cel mai dichisit și cu cea mai frumoasă atmosferă de Crăciun. Și se autofinanțează integral. La noi nu este vorba despre mărime, vedete scumpe și decibeli cu scene mari. La noi este despre comunitate, spiritul Crăciunului, bun gust, calitatea vendorilor și atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ne adresăm, în special, familiilor, celor mici și comunității noastre”, a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, la deschiderea târgului.

Cât costă un vin fiert sau un langoş la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei 2023. Cine vine aici trebuie să aibă portofelul plin

Comparativ cu anul trecut, prețurile au suferit ceva modificări. Iată cât costă un vin fiert sau un langoş la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei 2023, dar și cât trebuie să scoatem din portofele pentru a ne bucura de atracțiile principale:

Vin fiert: de la 13 lei / 250 ml
Langoși: de la 15 lei
Plăcinte de casă: de la 15 lei
Sărmăluțe cu mămăligă: de la 30 de lei
Cârnați afumați: de la 14 lei / 100 g
Pomana porcului: de la 10 lei / 100 g
Fasole cu ciolan: de la 10 lei / 100g
Ciocolată caldă: 13 lei
Ceai: 10 lei
Apa: 10 lei

Exact ca în cazul târgului de la Cluj deschis weekend-ul trecut, Untold Universe se ocupă și de organizarea West Side Christmas Market din cartierul Drumul Taberei. Anul acesta orbim de un patinoar cu mult mai mare decât cel precedent, un carusel, un trenuleț pentru cei mici, celebra roată panoramică de 38 de metri înălțime, peste 60 de căsuțe de Crăciun, atelierele spiridușilor și, nu în ultimul rând, Casa lui Moș Crăciun.

„Unul dintre elementele centrale ale West Side Christmas Market rămâne Căsuța lui Moș Crăciun. Este locul fermecat, inspirat din poveștile pentru copii, unde cei mici îi scriu scrisori Moșului, se joacă, ascultă povești citite de spiriduși și primesc cadouri. Căsuța va fi deschisă în fiecare zi a târgului, de luni până vineri între orele 16:00 și 21:00, iar în weekend de la 11:00 la 22:00. Pe 1 decembrie, Căsuța lui Moș Crăciun se va deschide cu o oră mai devreme, adică la 15:00”, precziează într-un comunicat cei de la Untold Universe.

West Side Christmas Market va rămâne deschis până la 27 decembrie și va funcționa după următorul program:

Luni – vineri: 12:30 – 22:30
Sâmbătă – duminică: 11:00 – 22:30

Citește și: Crăciun 2023. Ce preferă românii, să fie musafiri sau gazde? Câţi bani au repartizaţi pentru cadouri