Cât costau hainele furate de polițista din Iași. O greșeală banală a dat-o de gol: „Paznicul a mers glonţ la ea şi a oprit-o”

Cât costau hainele furate de polițista din Iași. Tânăra de 22 de ani a uitat de uniformă și a mers în mall, luându-și mai multe haine, pe care nu le-a plătit. Însă, alarma de pe haine a dat-o de gol, iar paznicul magazinului a pus mâna pe ea. Agenţii chemaţi la faţa locului au descoperit, şocaţi, că hoaţa le e colegă. 

16 nov. 2023, 22:05
Cât costau hainele furate de polițista din Iași. O greșeală banală a dat-o de gol: „Paznicul a mers glonţ la ea şi a oprit-o”
Cât costau hainele furate de polițista din Iași

Cât costau hainele furate de polițista din Iași. „Tânăra poliţistă ieşise la shopping în mall, însă a pus ochii pe mai multe produse decât își putea permite. Agenta a uitat rapid de uniforma pe care o poartă şi a furat hainele râvnite. Însă socoteala din magazin nu i-a ieșit. Alarma uitată pe haine a dat-o de gol.

Paznicul a mers glonţ la ea şi a oprit-o. Poliţista n-a avut încotro şi i-a arătat tot ce furase. Bărbatul a sunat la 112, iar mai mulţi agenţi, colegi de-ai tinerei, au venit şi au luat-o la întrebări„, a spus Clara Mihociu, reporter Observator.

Citește și: O polițistă de 28 de ani a murit la câteva ore după ziua de naștere: „Drum lin, în sus spre stele, dragă colegă!”. Alexandrina suferea de o boală gravă

Cât costau hainele furate de polițista din Iași

Pentru prejudiciul de 554 de lei a fost întocmit dosar penal pentru furt. „Conducerea Inspectoratului General pentru Imigrări a dispus efectuarea cercetării disciplinare pentru următoarele posibile abateri disciplinare: comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probităţii profesionale sau prestigiului instituţiei„, a declarat Maria Cristea, Inspectoratul General pentru Imigrări.

Tânăra de 22 de ani este originară din Vaslui și fost angajată recent la Inspectoratul General pentru Imigrări. Conform declarației de avere completată pe data de 30.05.2023, aceasta nu deține niciun bun pe numele ei și singurul venit pe care îl are este din salariu. Pentru fapta ei, polițista s-a ales cu dosar penal pentru furt și riscă să-și încheie cariera în MAI.