Cât de bine arată Laura Cosoi după naştere. Pictorial fashion alături de cele trei fiice: „Am reusit sa fur un sărut şi o îmbrăţişare de la Cosmin” FOTO

Laura Cosoi arată incredibil după cea de-a treia naştere. Vedeta şi-a revenit destul de repede, iar acum se bucură din plin de cele trei minuni ale sale.

11 iul. 2022, 23:22

Cât de bine arată Laura Cosoi după naştere. Recent, actriţa şi cele trei fiice au fost protagonistele unui superb pictorial fashion în centrul Capitalei.

Cât de bine arată Laura Cosoi. Fotografii inedite cu celebra actriţă şi cele trei fiice

Citeşte şi Adevărul a ieșit la iveală. Cum se comporta, de fapt, Laura Cosoi cu Smiley

Rita şi Vera au purtat două rochiţe superbe, de culoare galbenă. Laura s-a sortat cu cele două fiice, purtând o fustă evazată de aceeaşi culoare. Cosmin, soţul Laurei, le-a supravegheat din spatele aparatului de fotografiat.

Actriţa a dezvăluit pe reţelele de socializare cum a petrecut ziua de duminică alături de familia ei.

„Dimineata a inceput cu imbratisarile calde ale Ritei, am fost la biserica, ne-am plimbat in parcul Cismigiu, am iesit la pranz in oras, am urmarit Magic Arch si am povestim mult despre lumea subacvatica, despre pestii pe care i-am intalnit in calatoriile noastre, dar si despre cei cu care se joaca seara la baie, am facut planuri pentru vacanta ce vine si uite asa mi-am mai alinat dorul de ele! Ce duminica frumoasa, cat bucurie imi aduc minunile astea de fetite si ce bine ca am reusit sa “fur” un sarut si o imbratisare de la Cosmin”, a povestit vedeta pe reţelele de socializare.

Laura și Cosmin au aniversat 10 ani de relație pe 25 mai 2022. Se cunosc din 2003, însă abia în 2012 au devenit un cuplu. În ochii actriței, Cosmin era un bun prieten, însă și un „Don Juan” încă nepregătit să-și întemeieze o familie.

„Când a împlinit 35 de ani, iar eu aveam 29, l-am sunat să îi spun «La mulți ani!» și i-am zis că e veșnicul adolescent, nu se gândește la familie, la copii, și el mi-a dat un răspuns care m-a pus pe gânduri: Dar tu nu te simți deloc responsabilă de statutul ăsta al meu?. Am rămas șocată, chiar mi s-a părut impertinent. Am zâmbit, m-am făcut că plouă și așa a rămas”, povestea actriţa în februarie 2021, pentru OK! Magazine.

Citeşte şi Laura Cosoi, mesaj pe pagina lui Smiley: „Nu ştiu dacă mai apuc să-l mângâi”. Fanii au reacţionat imediat