Laura Cosoi, mesaj pe pagina lui Smiley: „Nu ştiu dacă mai apuc să-l mângâi”. Fanii au reacţionat imediat

Laura Cosoi a lăsat un mesaj pe pagina lui Smiley. Cei doi au format un cuplu în urmă cu nouă ani, iar relația lor a durat aproximativ cinci ani. Toată lumea se aștepta să-i vadă la altar, însă despărțirea lor a luat prin surprindere la vremea respectivă.

07 dec. 2021, 11:40
Laura Cosoi, mesaj pe pagina lui Smiley: „Nu ştiu dacă mai apuc să-l mângâi”. Fanii au reacţionat imediat
Laura Cosoi, mesaj pe pagina lui Smiley

Laura Cosoi, mesaj pe pagina lui Smiley. Vedeta l-a cunoscut pe Cosmin Curticăpean, cu care s-a și căsătorit în 2015 şi cu care are acum două fetiţe, Vera şi Rita.

Smiley trăiește şi el o frumoasă poveste de dragoste alături de Gina Pistol. Cei doi și-au ținut relația cât se poate de discretă, iar în acest an au devenit părinți pentru prima dată.

Citeşte şi: Smiley este îngrijorat de felul cum arată. Artistul s-a pus pe slăbit, la ce a renunţat deja acesta

Laura Cosoi, mesaj pe pagina lui Smiley

Recent, artistul a postat o imagine pe reţelele de socializare, cu fiica lui, Josephine, în timp ce mângâie motanul familiei. „Pe ritmuri de Vivaldi ascultam Iarna si mangaiem, pe rand, motanul Gosha. Prima e Joshepine si vad ca se pregateste Gina. Eu nu stiu daca mai apuc sa-l mangai pe Gosha, dar poate o mangai pe Gina…„, a scris Smiley.

Fanii au fost extrem de surprinşi când au văzut că Laura Cosoi a lăsat un comentariu la fotografie. Actriţa a pus o inimă roşie, semn că adoră ceea ce vede în imagine, respectiv pe fiica lui Smiley şi a Ginei Pistol, şi motanul acestora. Sute de persoane au reacţionat la mesajul fostei iubite a juratului de la SuperStar.

 

Gina Pistol, despre începutul relaţiei cu Smiley

Gina Pistol a vorbit despre începutul relaţiei cu Smiley. Vedeta se consideră o femeie împlinită acum, are o familie frumoasă alături de artist şi fetiţa lor, iar profesional lucrurile stau la fel de bine. Timp de câteva luni, cei doi se vedeau pe ascuns, înainte să declare public faptul că au o relaţie de dragoste.

Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el.

Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui. Asta cere un şpiţ în fund.

Eu i-am spus lui Andrei de la început, că are toată libertatea să facă ce vrea, dar vezi dacă merită. Adică merită să rişti ceea ce ai cu mine pentru cinci minute de flirt sau să mă pui pe mine într-o lumină proastă?

Eu am avut bărbaţi care erau vânaţi de faţă cu mine, pe faţă.

Sunt fericită acum, ce îmi pot dori mai mult?! Am un om lângă mine pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, am un copil minunat, ai mei sunt sănătoşi, sunt bine, ce îmi pot dori mai mult?!„, a declarat Gina Pistol în podcast-ul lui Speak.