Cât de bine se înțelege Sofia Vicoveanca cu tehnologia la 82 de ani: „Sunt măritată cu Facebook-ul! Știți ce telefon am eu?”

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Ajunsă la venerabila vârstă de 82 de ani, artista nu se dezice de noile tehnologii.
Alina Costache
05 mai 2024, 00:01
Cât de bine se înțelege Sofia Vicoveanca cu tehnologia la 82 de ani: „Sunt măritată cu Facebook-ul! Știți ce telefon am eu?”
Cum se înțelege Sofia Vicoveanca cu tehnologia

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră, și asta datorită vocii sale speciale, dar și a carismei de care dă dovadă de fiecare dată. Chiar dacă a a ajuns la impresionanta vârstă de 82 de ani, cântăreața este activă pe rețelele sociale, unde comunică cu fanii ei.

„Sunt măritată cu Facebook-ul! Știți ce telefon am eu? (model vechi de Nokia, cu taste – n.red.) Ăsta pică de la etaj și merge, patru zile dacă nu l-am aruncat, încă merge. Pruncul meu, care lucrează, că dintr-o cântăreață și dintr-un ziarist nu putea să iasă ceva normal: ‘Mamă, scoți așa ceva?!’. Da, râde lumea puțin când mă vede ce scot, dar nu-mi pasă, asta-s eu. Păi nu port eu catrință și opincă de pe alte vremuri. Dar sunt bine, știu că nu mă minte și cineva îmi spune: ‘Știi că după ăsta nu poți să fi urmărită?’. Urmărită de cine? Ce să vadă? N-am știut, da.

Citește și: Sofia Vicoveanca, amintiri dintr-o copilărie marcată de lipsuri majore. Absența tatălui și-a pus puternic amprenta asupra artistei: „Tata era în lagăr la ruși. Nu știam dacă mai trăiește. Am venit de la școală și am găsit un militar în casă”

Asta nu însemană că nu am o tabletă, că doar sunt măritată cu Facebook-ul și postez și eu câte o urare, câte ceva. În general, mă caută cei care își bucură sufletul cu cântecul, că sunt din Bucovina sau chiar din țară, dar și eu am grijă ce urez și ce cântece pun. Nu la întâmpalare, nu orice. Mă laud, așa e? Nu știu, să-mi treacă ziua, și dacă pot bucura sufletul cuiva, o fac cu toată inima, nu fac numai reclamă”, a dezvăluit Sofia Vicoveanca în podcastul „Te Ascult” moderat de Ilinca Vandici.

O situație deranjantă cu care se confruntă artista este faptul că atunci când merge la biserică oamenii își doresc să facă poze cu ea, chiar în momentele în care și-ar dori să-și regăsească liniștea și pacea interioară, în Casa Domnului.

„Vor poze să faci lângă icoană și eu am zis, eu aici vin să-mi pun sufletul în palme, nu să fac poze, vă rog. Da am spus duhovnicului meu, nu pot veni la biserică, că vedeți ce se întâmplă și m-a înțeles”, a mai spus Sofia Vicoveanca.

Citește și: Ce bea Sofia Vicoveanca în fiecare dimineaţă pe stomacul gol. Aşa se menţine artista în formă excepţională la 82 de ani

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Cătălin Botezatu iubește din nou! „Nu îmi plac femeile îngălate!”
Fanatik.ro
Ce să le pui ardeilor dacă vrei să ai o recoltă bogată. Vor crește mari și frumoși dacă faci acest lucru
Capital.ro
Ion Iliescu e în doliu: Ultimul Apus de soare...
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Este anunțul zilei de la BNR. Sunt vizați milioane de români care au rată la bancă
Adevarul
Ucraina a distrus ultima navă purtătoare de rachete staționată în Crimeea
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Chefi la cuțite. Ce se întâmplă, de fapt, în culise cu noii jurați
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
Se schimbă banii de la 5 iunie 2024! 1.000.000 de români sunt afectați
Playsport.ro
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
kanald.ro
99% dintre dosarele de pensie au fost deja procesate și digitalizate: Președintele Casei Naționale de Pensii “În urma recalculării, nicio pensie nu va scădea”
Capital.ro
Vladimir Putin a luat decizia finală. S-a terminat totul. A dat ordin
StirileBZI
Orice șofer trebuie să știe asta: Trei moduri în care poți economisi carburant!
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Ultimele imagini cu Erik, băiatul mort după ce a furat mașina părinților și a ieșit la plimbare cu prietenii
substantial.ro
Daniel Bană, de la naveta zilnică pentru fotbal la goluri pentru Universitatea Craiova: povestea inspirațională a noii speranțe a fotbalului oltenesc
MediaFlux
Greseala care lasă românii fara BANII de la stat. Avertismentul guvernanților
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'